„Norma”, dupa 30 de ani in Romania

„Norma”, dupa 30 de ani in Romania

0 114

Opera Brasov va invita sambata, 3 martie, de la orele 17.00, la Sala Operei, unde va prezenta premiera spectacolului „Norma” de V. Bellini, la 30 de ani de la ultima punere in scena a piesei. Pentru a acoperi cererea de bilete spectacolul va fi reluat si marti, 6 martie. Directorul Operei Brasov este de parere ca in „Norma” nu exista personaje, ci simboluri, fiind o lucrare atipica, o muzica romantica prin excelenta, o proba de foc pentru orice cantaret, putini fiind aceia care pot aborda aceste roluri.


Pentru realizarea spectacolului, regizorul a lucrat cu nume mari ale scenei romanesti de opera, pornind chiar de la scenografie, care este asigurata de Viorica Petrovici si Adrian Cristea. Maestrul de cor este Jean Marie Juan. Din distributie fac paret atat solisti ai Operei Brasov, cat si solisti de la alte teatre de opera din tara. De mentionat ca pentru rolul Pollione a fost ales Sorin Lupu, considerat de foarte multi critici primul tenor al Romaniei la aceasta data. Pentru restul personajelor exista cel putin doi interpreti.


?


Biletele se vand la sediul Operei din str. Bisericii Romane, nr. 51, tel. 0268-419380 si la Libraria Libris (St. O. Iosif).


Program Opera Brasov: Luni – Vineri 10 – 17


Sambata 10 – 14


Pret bilete: 10 lei; 8 lei;


3 lei pentru pensionari, elevi, studenti.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.