Norica vs Monica boxeaza pe chelia basesciana

Norica vs Monica boxeaza pe chelia basesciana

0 68

Rahatul scormonit de Basescu a inceput sa puta in ograda paranoiei sale. Crezand ca toti pitigoii sunt ai lui si lumea asculta numai ciripitul lor, s-a pus, de-al naibii si sfatuit de minti medriocre, pe scos de la naftalina un dosar cu care sa-i dea peste nas lui Tariceanu si numitei sale, Norica Nicolai, fara sa tina cont ca toti dalmatienii politici au pete.


Iar acuma bumerangul mapelor s-a intors impotriva lui. Caci adversarii sai? – si poate chiar oameni de bine – au descoperit ca acel cantar cu care cantareste Basescu moralitatea este defect.


Astfel? copia de buzunar a marelui licurici, micutul nostru barcagiu, a luat-o el peste nas cu dosarul favoritei lui la Justitie, fostul ministru Monica Macovei.


Nu vreau sa intru in amanunte, acestea se cunosc. Dar doresc sa arat ca orice minte normala si sanatoasa poate vedea usor si din prima cat noroi zace pe fosta ministresa in compratie cu pata usor curatabila de pe hainele actualei candidate.


Dar orgoliul e prea mare la Presedinte pentru a accepta o infrangere care s-ar adauga treptelor de coborare spre starea lui normala. Iar viitoarele sale actiuni vor face ca tot acest balamuc sa puta din ce in ce mai tare peste o tara care are nevoie in primul rand de un conducator integru si apoi de slujitori cu mintea curata si care sa scoata tara din impas


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.