Noi stiri in cazul diparitiei Elodiei Ghinescu

Noi stiri in cazul diparitiei Elodiei Ghinescu

0 121

Deja celebrul caz al disparitiei avocatei brasovene Elodia Ghinescu pare sa devina unul dintre cele mai complicate, cu care politistii de la criminalistica din Brasov si de la Bucuresti? s-au confruntat in ultimii 30 de ani. Discutiile pe tema gasirii cadavrului femeii au ajuns la un nivel care depaseste orice imaginatie. De la intoxicari de presa venite din partea televiziunii “garsoniera OTV” pana la pareri venite din partea unor somitati ale criminalisticii si avocaturii romaneasti, s-au incercat toate variantele posibile si imposibile de elucidare a acestui caz, si parca nici una nu se apropie de solutionarea acestui mister.


Dupa ce au primit vestea ca rezultatele analizelor probelor ADN prelevate de pe uniforma gasita in padurea din Poiana Brasov par a fi compromise din cauza mediului umed in care au stat, anchetatorii au extins raza de cautare a cadavrului la granite judetului Brasov cu judetul Prahova, de-a lungul drumului DN A1, mergand dupa premisa ca, in cazul in care politistul Cristian Cioaca ar fi comis intr-adevar crima, acesta ar fi facut tot posibilul ca resturile trupului sotiei sale sa fie de negasit.


In timp ce cautarile continua si in localitatea brasovean Fundata, Cioaca se pregateste de petrecerea gazduita in cinstea nuntei surorii sale.

O stire de ultima ora anunta recompensa in valoare de 30 000 de euro pentru orice informatie care ar duce la solutionarea misterului disparitie Elodiei Ghinescu. Recompensa a fost pusa de catre patronul OTV, Dan Diaconescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.