Noi sensuri unice in zona centrala de la 1 decembrie.

Noi sensuri unice in zona centrala de la 1 decembrie.

0 342

Pe bulevardul Eroilor, de exemplu, se va putea circula doar dinspre magazinul Star spre Modarom. Circulatia se va desfasura pe doua benzi de circulatie cu parcari pe stanga si dreapta, mai putin in zona Prefecturii unde exista statii taxi, si iesirea pe doua benzi pe bulevardul Eroilor.

Incepand cu prima zi de iarna calendaristica, soferii care vor tranzita zona magazinului Star trebuie sa respecte noile reguli de deplasare. Pe bulevardul Eroilor, de exemplu, se va putea circula doar dinspre magazinul Star spre Modarom.
Circulatia se va desfasura pe doua benzi de circulatie cu parcari pe stanga si dreapta, mai putin in zona Prefecturii unde exista statii taxi, si iesirea pe doua benzi pe bulevardul Eroilor. In zona Star circulatia spre Dobrogeanu Gherea se va face pe patru benzi. Doua dintre ele vor permite accesul pe langa cladirea prefecturii, una va permite accesul spre dreapta, prin fata magazinului Star, iar a patra va facilita accesul pe strada Nicolae Balcescu.
Pe Ecaterina Varga va fi instituit sens unic dinspre magazinul Star cu descarcare pe strazile secundare care fac legatura cu strada Pictor Pop. Pe aceasta artera se va putea circula in ambele sensuri astfel incat sa se poata folosi noua parcare de la Spitalul Militar, care va fi deschisa la inceputul lunii decembrie.
Noile reglementari din trafic vor fi semnalizate prin amplasarea de indicatoare rutiere si prin trasarea de marcaje pe carosabil.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.