Noi promisiuni „marca CET”

Noi promisiuni „marca CET”

0 179

Dupa necazurile aparute odata cu umplerea instalatiilor cu apa in vederea furnizarii centrale a agentului termic, populatia brasoveana ,care inca mai este deservita de CET, va putea spera ca nu va mai ingheta in casa. Acest lucru nu se va datora insa remedierie problemelor, ci simplului fapt ca se anunta o incalzire a temperaturii atmosferice.


??????????? Dupa ce a declarat ca astfel de probleme, inundatiile, apar tot timpul la inceputul umplerii instalatiilor, directorul general CET, domnul Mircea Parachiv a declarat ca responsabili de aceste inconveniente sunt persoanele care au facut debransari fara aprobari sau de mantuiala. „Dupa ce am umplut instalatiile, sunau telefoanele din sfert in sfert de ora, sa ne cheme sa le golim, ca s-au trezit cu apa fierbinte in casa. Era ingrata situatia. Cele mai multe probleme au fost in Racadau si Astra, de aceea CAF Metrom nici nu a fost pornit. Am rezolvat in aceste zile deficientele si va primi toata lumea caldura, chiar si cei cu datorii”, a declarat Paraschiv.


??????????? Mircea Paraschiv a mai decalarat ca pentru inceput, toate apartamentele deservite de catre CET vor primi caldura, fara a se tine cont de datoriile pe care asociatiile de proprietari le au.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.