Noi modificari in traseele RAT

Noi modificari in traseele RAT

0 250

Atatea modificari au mai avut loc in ultima perioada in traseul masinilor RAT, incat brasovenii care calatoresc cu mijloacele de transport in cauza sunt tot mai ametiti. Mai intai, datorita lucrarilor de reabilitare a infrastructurii care s-au desfasurat in zona Portii Schei si care a determinat schimbarea traseelor autobuzelor care coborau din Schei, introducandu-se totodata dublul sens pe Muresenilor. Astfel ca, daca asteptai, sa zicem, autobuzul 16 in statia de la Star, iti aduceai aminte, dupa ce te enervai, ca de fapt statia s-a mutat la Teatrul Dramatic. Dupa ce te obisnuiai cu noul traseu si asteptai 16-le la Teatrul Dramatic, asfaltarea s-a terminat si traseul a revenit pe Nicolae Balcescu. Asa ca te muti iar in statia de la Star. Dupa ce te bucuri ca s-a revenit la normal, te muti iar la Teatrul Dramatic, dupa alte asteptari la Star, pentru ca intre timp au fost introduse autobuzele noi, 50 si 50 barat si 16-le merge iar pe la Teatrul Dramatic. Si tot asa…


Acum, achizitionarea de catre RAT a unor autobuze noi determina noi schimbari. Marti, au fost anuntate alte modificari ale traseelor RAT. Astfel:


– Traseul liniei 50 se prelungeste pana pe str. Castanilor (P-ta Unirii – Nicolae Balcescu – 15 Noiembrie – Castanilor – Iuliu Maniu – N. Iorga – Livada Postei – Muresenilor – P-ta Unirii);


– Traseul liniei 50 barat ramane acelasi, pe str. Agriselor.


– Se infiinteaza un nou traseu, linia 51, care va face legatura dintre Schei si Gara (pe fostul traseu al liniei 4, cu oprire in toate statiile).


Linia 17 barat isi modifica traseul: capat de linie str. Poienelor – prelungire str. Poienelor (prin spate pe la Praktiker, paralel cu Calea Bucuresti) str. Prunului – str. Lacurilor – Calea Bucuresti (intoarce la fabrica de bere Aurora) – str. Lacurilor – str. Prunului – prelungire str. Poienelor- capat de linie str. Poienelor.


?

Municipalitatea anunta ca aceste modificari vor fi monitorizate timp de 30 de zile, timp in care se vor face si modificarile care se impun (daca este cazul).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.