Noi consilieri la Cotroceni

Noi consilieri la Cotroceni

0 197

Fostul director al CURS Sebastian Lazaroiu a fost numit consilier prezidential la nou infiintatul Departament de Planificare si Analiza Politica, iar Cristian Preda la sefia Departamentului de Educatie si Cercetare de la Cotroceni, a anuntat purtatorul de cuvant al Presedintiei Adriana Saftoiu. Preda este profesor universitar doctor si decan al Facultatii de stiinte politice a Universitatii din Bucuresti si comisar guvernamental pentru Francofonie.


Saftoiu a precizat ca, potrivit noii organigrame a Administratiei prezidentiale, Departamentul Politic devine Departamentul pentru Relatiile cu Autoritatile Publice si Societatea Civila si ca se infiinteaza Departamentul pentru Planificare si Analiza Politica.


Presedintele Traian Basescu a semnat si decretul de numire a lui Bujor Bogdan Teodoriu in functia de consilier prezidential la Departamentul de Politici Economice si Sociale, a mai anuntat Saftoiu.


Iar consilierul prezidential pe probleme de securitate nationala Sergiu Medar a fost inlocuit de Mihai Stanisoara, presedintele Comisiei de aparare a Camerei Deputatilor. Potrivit Adrianei Saftoiu, Medar a fost inlocuit din functie la cerere, din motive de sanatate. Stanisoara este doctor in stiinte tehnice, a absolvit Colegiul National de Aparare in 2001 si este membru PD, detinand inca din 1997 diverse functii de conducere in partid.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.