Noi campanii de intrajutorare a celor bolnavi de cancer

Noi campanii de intrajutorare a celor bolnavi de cancer

0 125

Se pare ca acel caz tragic pe care vi l-am prezentat sapamana trecuta nu a ramas fara urmari pozitive. Dupa cum stiti, fetita de doi ani a Lianie Stanciu are ganglioni metastazici la plamani si a inceput saptamana trecuta un tratament de chimioterapie. Brasovenii s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe toti cei care sufera de aceasta boala ingrozitoare.


Acest caz ne-a adus aminte de toate tragediile din tara noastra care nu au intotdeauna parte de aclasi spijin financiar substantial. Pentru toti cei care au nevoie, a luat fiinta o noua campanie, numita „Luna Florii de Colt”, care se va desfasura pe toata luna noiembrie, si care va avea ca scop acordarea de servicii de ingrijire paliativa a bolnavilor care sufera de boli incurabile. Campania este organizata de fundatia „Casa Sperantei” si pentru cel de-al 13-lea an consecutiv este implicata in ajutorarea tuturor celor care sufera de cancer, leucemie si distrofii neuromusculare.


In aceste campanii au fost implicate si peste 40 de biserici prin intermediul carora s-a putut strange suma de 29 500 lei, bani cu ajutorul carora s-au cumparat medicamente pentru 250 de pacienti.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.