Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete

0 140

1) Alegerile au fost furate la rupere pe un scenariu bine stabilit, cu SOFT-ul STS. Foarte simplu, de aceea i s-a spus lui Dragnea de duminică seara că a fost condamnat, (condamnarea se scrisese joi, cu cinci zile înainte de anunțare), pentru a nu face numărătoarea paralelă.
Foarte, foarte puțină lume știe că o dublură a SOFT-ului STS o mai are un partid politic (de dreapta), copia lucrează în paralel cu SOFTUL-ul original: deci, într-o parte fură STS, cu știrea celor care văd operațiunea din SOFT-ul Paralel, în partea cealaltă partidul respectiv își ia și el partea, cu știrea STS.
La europarlamentare, numărul de voturi furate, schimbate, tranzacționare, scăzute, adunate, într-un cuvânt fraudate a fost de peste un milion de voturi. Cifra pe care am avut-o inițial, a doua zi după alegeri, a fost de 600-700 000, sunt însă mult peste un milion. Repet, hoția s-a făcut de către STS și de SOFTUL paralel. Pentru aceasta, orice numărătoare paralelă și/sau verificarea cheilor (care vor arăta că PV-urile nu se “ închid”) va dovedi frauda enormă la aceste alegeri, de fapt preludiul (cum sună!) prezidențialelor. Partidul care deține copia SOFTULUI nu va avea candidat la prezidențiale, îl va susține pe Iohannis.
Voturile au fost furate de la PSD și ALDE, au fost luate și din „anulate” dar și din „ nule”, și de la…USR. Rezultatul real l-am mai spus, arăta următoarea ordine: PSD, urmat de USR, PNL, ALDE și…cam atât, pentru că UDMR, PMP, ProSistem nu au trecut pragul.

2) Moțiunea nu va trece dintr-un motiv foarte simplu: nu vrea Statul Paralel, niciunul dintre capii Sistemului, aripa Pahonțu, nu vrea. În războiul pe viață și pe moarte Helvigh/Pahonțu/ Iohannis împotriva lui Coldea, primii sunt disperați, pentru că Florian Coldea va ieși cu Cioloș (tocmai și-a „tras” un sondaj în care îl potolește pe Barna) Bineînțeles că a rămas în picioare varianta Koveși, dar numai mintea îmbârligată a lui Coldea va hotărî cu cine iese; vom vedea. Cert este că Iohannis a pierdut deja alegerile.

Paradoxul este că din acest război al Sistemului în care toate partidele sunt în mâna ori a lui Hellvig/ Pahonțu, ori a lui Coldea ar putea câștiga… PSD-ul, care și-ar putea trimite candidatul în turul II cu Cioloș, iar aici lucrurile s-ar complica. Din păcate PSD-ul are o altă problemă, pe care este, cel puțin deocamdată, incapabil să o rezolve: este înțesat cu oamenii lui Pahonțu/Helvigh, care i-au executat pe cei ai lui Coldea, dar mai ales pe cei ai lui Dragnea, care ieșise de sub controlul întregului Sistem, motiv pentru care l-au executat din două părți: și dinspre „Edy”, și dinspre „Florian”.

  1) Alegerile au fost furate la rupere pe un scenariu bine stabilit, cu SOFT-ul STS. Foarte simplu, de aceea […]

În momentul acesta, decizia în PSD este la Hellvig/Pahonțu, iar Dăncilă nu poate scăpa de ei, din mai multe motive asupra cărora o să revin. Cert este că, dacă lui Dăncilă i-ar trece prin cap să anunțe mâine că va continua programul de guvernare și reforma justiției ar fi „rasă” în ziua următoare. Ea însă este într-o situație aparent fără ieșire, în realitate destul de simplu de rezolvat, dar asta o să o discutăm după moțiune. Deocamdată, PSD-ul va rămâne la guvernare, ceea ce-i dă o șansă să rămână și în joc.
Va avea curajul să se lepede de Pahonțu/Hellvig, care vor să-l ducă în 15%? Trebuie să știți că dacă Pahonțu se zburlește la treizeci de parlamentari, aceștia își schimbă pe loc votul. Norocul PSD-ului este că Pahonțu/Helvigh știu că dacă pică guvernul, câștigătorul va fi Coldea, adică Cioloș/Kovesi, ceea ce-i anulează orice șansă lui Iohannis. Cu Cioloș Președinte, în șase luni Iohannis înfundă pușcăria, iar Hellvig/Pahonțu dispar. E drept, în plan extern nu se schimbă mare lucru, se schimbă doar stăpânul, Merkel cu Macron, România rămânând la stadiul de colonie.

Revenind însă la PSD, are o șansă enormă să reintre în joc, dacă după căderea moțiunii se trezește și trimite oamenii lui Hellvig/Pahonțu la tăiat frunze la câini. Șansa PSD-ului este să pună un candidat care să aibă “ ce-i trebuie”, și să nu fie controlat de niciuna dintre taberele Sistemului. Dacă o va face, va lua minimum treizeci la sută în turul I și-l scoate din cursă ori pe Iohannis, ori pe Cioloș Koveși. Va avea PSD curajul să o facă? Vom vedea.

                            Frauda și abacul  Așa cum am […]

Frauda și abacul

Așa cum am scris, alegerile nu numai că au fost fraudate cu SOFTUL centralizator, dar pentru prima dată în istoria României, viața politică s-a răsucit la 180 de grade, cei care au schimbat voturile mergând prima dată până la acordul fin, la numărul de procente la zecimală, dictând nu numai cine intra sau nu in Parlamentul European, ci inclusiv ierarhia, în amănunt.
Înainte de a explica cine și de ce a călcat în picioare Democrația din România, falsificând grosolan alegerile prin rearanjarea a peste un milion de voturi, o să explic, tehnic, în mare, cum s-au furat alegerile cu SOFTUL.
Atunci când a fost cumpărat de la o firmă privată, SOFTUL a fost programat să intervină, oficial, în reglarea unor disfuncționalități ce se înregistrează în completarea proceselor verbale la nivelul secției de votare. Un program care ar fi trebuit doar să centralizeze rezultatele unor alegeri, a fost creat de la bun început pentru a interveni în aranjarea rezultatelor. De ce?
Dintr-un motiv foarte simplu: Birourile electorale Județene, atunci când verificau Procesele Verbale de la Secțiile de votare, fie ele circumscripții sau direct în Secții, constatau că erau grave erori de completare în Procesele Verbale la nivel de Secție de Votare, astfel încât cheile de verificare nu se închideau aproape niciodată. Până în momentul apariției Softului, reglarea se făcea manual, cu pixul, astfel încât, la nivelul Circumscripției Județene să se închidă Procesul Verbal, Biroul Electoral Central neacceptând de la BEJ Procese Verbale care „nu se închideau”.

Din Secții, Procesele Verbale nu se închid niciodată din cauza greșelilor de completare, iar în BEJ, respectiv BEC, trebuiau obligatoriu să se închidă. Era o “teroare” pe membri BEJ, care încercau să facă lucrul acesta, încercând să nu afecteze rezultatul alegerilor. Pur și simplu se modificau din pix, inclusiv cu pastă corectoare uneori, aceste greșelii.
Am coordonat zeci de alegeri județene, inclusiv naționale, și cunosc bine această situație.
În momentul achiziționării Softului, problema s-a agravat, nu s-a simplificat, pentru că programul nu avea voie să închidă rezultatul dacă într-una din cele peste 18:000 de secții de votare nu se „închidea”.

La concret: Gândiți-vă că într-o secție printr-un sat, fie el în munte sau prin cine știe ce comună, se completează greșit Procesul Verbal, semnează toți, pleacă acasă, PV ajunge la BEJ, și când îl vezi, constați câ nu „bate” la șapte voturi. Asta se întâmpla a doua/treia zi, după ce oamenii din secție stătuseră în medie o zi și o noapte, președintele de secție mai stătea și el cu orele la coadă să predea PV, o Nebunie. Și nu era vorba de o secție, ci de mii de greșeli la nivel național.
În momentul probării SOFTULUI, acesta nu „închidea” sub nici o formă rezultatul la nivel național, datorită erorilor din secții. Și atunci a intervenit nenorocirea: S-a schimbat Programul astfel încât să se intre in componentele tuturor elementelor din Procesul Verbal de Secție de Votare, fie ele voturi anulate, nule, sau ale partidelor politice.

O nenorocire mai mare nu putea fi imaginată. Știind că astfel se dă posibilitatea intervenție în rezultat, s-a luat decizia ca SOFTUL să fie gestionat de STS, Serviciul Secret aflat de facto în subordinea Președintelui, nu a Parlamentui. Practic, prin Program, cât se poate de oficial, STS-ul face reglajul cheii finale, până la nivel de Secție de votare!

Iar acum vine exemplul care vă va înmărmuri: Dacă prin Program se reglează doar zece( zece!) voturi în medie pe Secția de Votare, vom avea un total de aproximativ 200.000 (două sute de mii!!) de voturi „reglate” la nivel național, care, în cazul in care se reglează între partide, pot însemna diferențe de 400.000 de voturi!!! Cum așa?

De exemplu, dacă un partid ia 100 de voturi și altul tot 100, dacă iei de la unul 10 și pui la celălalt (doar 10!), unul va avea 90 de voturi, iar celălalt 110, diferența fiind de 20 (douăzeci de voturi), adică de (țineți-vă bine!) 10% din total.
Dacă aveau 50% unul și 50% altul, după ce ai mutat 10 voturi, unul va avea 45%, iar celălalt 55%! 
Doar la 10 voturi în medie pe secție! La 30 de voturi în medie pe secție, voturile mutate, „tranzacționate”, pot ajunge la peste 1,2 milioane, ca diferență! Adăugați la aceasta modificările pe voturile anulate sau pe „nule” și veți vedea adevărata proporție a carastrofei!
La alegerile europarlamentare chiar asta a făcut STS! A luat/pus cu mâna (prin Program) voturi de la anulate/ nule și între partide politice astfel încât să doboare PSD, să nu bage ALDE în prag, să crească Pro Sistem, UDMR și PMP, astfel încât să depășească pragul.

Adevărata proporție a furtului nu o putem vedea decât dacă s-ar face o numărătoare paralelă din toate Secțiile de votare, inclusiv a celor din Diaspora. Așa cum am spus, după condamnarea lui Dragnea, PSD-ul nu mai are interesul să o facă, fie și măcar aproximativ, pentru că ei ar putea intra în posesia tuturor, sau aproape tuturor PV din secții. ALDE poate ajuta la completare.
Însă, in momentul in care, după condamnarea lui Dragnea, PSD a fost capturat de Sistem și, a doua zi după alegeri, Codrin Ștefănescu a fost schimbat din funcție, o eventuală numărătoare paralelă a fost blocată. Așa cum v-ați dat seama, schimbarea lui Codrin Ștefănescu era „necesară” pentru a acoperi frauda enormă! Degeaba îl condamna Sistemul pe Dragnea, dacă nu neutraliza și Secretarul General care ar fi putut în trei zile să dovedească furtul!
Așa cum am spus, informațiile mele, actuale, sunt că au fost „tranzacționate” peste un milion de voturi! Enorm! Cea mai mare fraudă de după ‘89!

Gelu VIȘAN, Facebook

http://www.justitiarul.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.