Noaptea Institutelor Culturale

Noaptea Institutelor Culturale

0 83

Zece institute de cultura din Bucuresti vor participa in noaptea de vineri spre sambata la o serie de evenimente, reunite sub denumirea „Noaptea Institutelor Culturale”.


La manifestari participa British Council, Centrul Ceh, Centrul Cultural al Republicii Ungare, Delegatia Valonia-Bruxelles, Goethe Institut, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Roman, Institutul Francez, Institutul Italian de Cultura si Institutul Polonez.


?


Muzica, film, spectacole si expozitii


Programul cuprinde proiectii de film, spectacole de dans si muzica, expozitii, petreceri. La Institutul Cultural Romana, manifestarile vor incepe la ora 19.30, cu expozitia de banda desenata „Aventurile lui Tintin”, organizata de Delegatia Valonia-Bruxelles. La ora 21.00 vor fi proiectate scurtmetraje prezentate in luna martie la Festivalul NexT.


Institutul Goethe a pregatit un eveniment intitulat „40 de ani de arta video in Germania„, 59 de filme semnate de diferiti artisti urmand sa fie proiectate pe patru ecrane. British Council va organiza un concurs surpriza despre serviciile British Council, dar si manifestarea „Speakers’ corner”.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.