Noaptea ca hoții. Progresistul neo-marxist Scripcaru distruge parcările de pe centru!

Noaptea ca hoții. Progresistul neo-marxist Scripcaru distruge parcările de pe centru!

10 557

Așa cum am mai afirmat „fruntașul” din fruntea Primărei Brașov, etern legatul delegat al finanțelor brașovene, nu are liniște. Profitând de tristul Coronavirus patibularul edil a început să distrugă parcările din jur-împrejurul parcului Nicolaie Titulescu. Noaptea ca nehalitul, coregionalul meu, distruge tot ce se poate.

Eu măcar am fost vecin de cultură cu Mihai Eminescu, Mihail Sorbu, Theodor Damian, Israel Bercovici, Alexandru Graur,George Enescu, Ștefan Luchian, Octav Băncilă, etc. Lista este lungă.
Scripcaru a fost vecin cu… găiniile cere-l determinau epistemiologic.
De unde și parvenirea.
Micul nimic în funcție a început de ieri noapte să distrugă parcările din jurul Parcului Titulescu! Că cică așa oprește poluare.
Canci.
Mizerie.

Vom reveni asupra acestui subiect ce pute de profit cu ocazia sărbătorii bugetare numite Coronavirus.
Pentru că profitând de pandemie mulți aleși fac ce vor mușchii firmelor de casă. Dar sper că totul se deconteză.
La vot și la instanțe.
Iulian Rinder

PS
Pentru că nu am găsit nimic, deși am căutat pe site-ul Primăriei (ultimul comunicat are ceva vechime), așteptăm un comunicat oficial din partea primarului/consiliului local (rar stiu ceva despre ce se întâmplă prin oraș sau administrație).

COMENTARII

  1. […] Scriam pe 2 aprilie articolul ,,Noaptea ca hoții. Progresistul neo-marxist Scripcaru distruge parcările de pe centru!” Iată că și consilierul local Cristian Macedonski se revoltă. El spune într-o scrissoare decshisă faptul că: ,,Dragi brașoveni, se pare ca Primăria Brașov ne ia de proști.Cât timp noi stam prin case se elimină voit parcări în Brasov in prima faza fara autorizatie de constructie valabila.Văzand postarea domnului Liviu Mititeanu in care arata ca autorizatia de constructie a fost emisa pe 10 aprilie 2020 pentru lucrarile de pe Nicolae Iorga, mi-am adus aminte ca am fost pe 3 aprilie în zona mergând la serviciu, iar la solicitările multor brașoveni am urmărit și lucrarile de desființare a parcărilor de pe Str. Nicolae Iorga. Am documentat această lucrare pe date de 3 aprilie cu poze. Astfel se poate vedea ca lucrările erau deja avansate pe 3 aprilie fără a avea o autorizatie de constructie valabila autorizatia fiind emisa dupa cum puteti vedea mai jos la poze abia pe data de 10 aprilie. Mentionez in calitate de Consilier Local la Brașov că nu există nici o hotărâre de consiliu local în acest sens, adica lucrarea este efectuată FĂRĂ avizul Consiliului Local Brașov.Am primit de curand informatia ca in momentul cand a fost intrebat primarul George Scripcaru de catre un cetatean apropiat lui, de ce ar face acest lucru, acesta ar fi raspuns nonsalant: „Ce să fac, daca nu sunt lăsat sa fac parcarea sub parc, desființez tot până nu mai comentează nimeni nimic”Parerea mea personala este ca acest primar are impresia ca e stăpânul orașului sau cel putin așa se comportă iar noi nu avem nevoie de un stăpân la Brașov ci de un lider care să dezvolte orasul cu brașovenii, pentru brașoveni nu âmpotriva voinței lor, făra dezbateri publice și fără autorizații! […]

  2. Se poate si asa,fara planificare si aprobare ? Sau daca esti primar,poti face ce vrei ?

  3. Din pacate se cam distruge totul in Brașov.Speram la alegeri sa iasa un primar competent,căci altfel avem viata grea..

  4. Mie mi-e să nu ne trezim cu tot parcul central defrișat ca-n palmă, tot într-o noapte dintr-asta de „urgență”.

  5. Vax albina, vorba rumânului. Ia faceți o incursiune în masivul Postăvarul, vedeți acolo jaf în adevăratul sens al cuvântului. Hectare d padure puse la pământ. INCULPATII OLTEANU -RPK si golanul SCRIPCARU. Unde merg acei bani ? Ah, da, prin conturile din Elveția și aiurea. Pe derbedeul ăsta care s-a facut moșier pe toată avereea Brașovului, îl leagă cineva ? După câte se pare, NU, toti derbedeii șpăgari din justiția brașoveană, iau șpaga de la acest moldovean împuțit, își verifică conturile să vada dacă zeus le-a virat banii, dupa care dau 154 de termene de amânare. HALAL !

    • Corect! Dar mai mult ca om de presă ce să fac? Scriu și șmecheria merge mai departe.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.