Nita nemultumit de colegii de partid

Nita nemultumit de colegii de partid

0 172

Presedintele PSD Brasov, Constantin Nita, ministrul IMM-urilor, tine de ceva vreme capul de afis in presa locala si centrala. Din pacate nu este vorba despre cine stie ce realizari, ci despre tot mai multe dispute si intepaturi politice. Fie ca este vorba despre adversari sau colegi de partid, Constantin Nita are numai de obiectat la adresa tot mai multor persoane.
Concret, este vorba despre faptul ca Nita este nemultumit de activitatea consilierilor social-democrati in forurile locale si judetene. Nita a apreciat ca activitatea consilierilor locali si judeteni ai partidului „lasa mult de dorit“. El a punctat afirmand ca implicarea lor in viata societatii brasovene fiind insuficienta si prea putin vizibila in acest moment.
„Apreciez ca activitatea consilierilor in acest moment este una modesta si este normal sa nu fiu multumit. Este foarte adevarat ca PD-L face cam ce vrea in Consiliul Local, prin prisma numarului de alesi pe care ii are. Dar asta nu scuza atitudinea consilierilor nostri, si nici lipsa lor de initiative si de proiecte“, a declarat in presa brasoveana ministrul IMM-urilor, Constantin Nita.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.