Nita il acuza pe Johannis de meschinarie liberala

Nita il acuza pe Johannis de meschinarie liberala

0 97
Ministrul brasovean Constantin Nita critica dur pe blogul sau intrarea primarului Sibiului Klaus Johannis in PNL. Liderul PSD Brasov sustine ca trecerea lui Johannis la liberali este motivata doar de interesul meschin de a deveni guvernatorul Regiunii Centru in conditiile in care capitala acesteia va fi la Sibiu in urma impartirii administrative.
Niciun oras care se afla in centrul regiunii nu ar trebui sa ajunga capitala doar pe acest considerent, sustine Nita, care este de parere ca nimeni nu trebuie sa profite de avantajele pe care le ofera un partid. „Daca ar fi sa urmarim logica politica a d-lui Johannis, ma astept ca urmatorul argument aruncat in aceasta „lupta” sa fie legat de faptul ca Brasovul este condus de un primar aflat in opozitie, iar dumnealui este de partea puterii” spune in continuare ministrul Energiei, Constantin Nita.
Potentialul economic si turistic, dar si autostrada si aeroportul care vor fi construite in perioada urmatoare sunt pentru Nita cele argumentele care ar putea transforma Brasovul nu doar o capitala de Regiune ci in cea de-a doua capitala a Romaniei.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.