Nita ,,experienta” si Adam ,,valoare”

Nita ,,experienta” si Adam ,,valoare”

0 646
Presedintele PSD Brasov, Constantin Nita, a fost audiat vineri la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul Referendumului. Nita a dat declaratii de martor in fata judecatorilor pe temat referendumului din 2012 pentru demiterea fostului presedinte Traian Basescu, precizand ca in PSD „nu s-a pus niciodata problema fraudarii”.
Nita a mai spus ca PSD folosise in premiera la referendum aplicatia prin care se trimiteau sms-uri in timpul scrutinului – folosita anterior de PDL – si ca a discutat cu vicepremierul Liviu Dragnea in acea zi doar aspecte care tineau de modul in care se desfasura scrutinul.
„Haideti doamna, i-a replicat Nita ranjind baroneste unei jurnaliste, „la experienta mea, credeti ca ma pretam sa discutam despre fradudare la referendum? Credeti ca in PSD se discuta despre fraudare? Ce Dumnezeu!?” s-a declarat Nita vexat de insistentele presei la iesirea de la audieri.
Daca seful PSD Brasov, Constantin Nita a invocat uriasa sa experienta in alegeri, un alt membru de vaza al filialei brasovene se lauda tot in 2012, in ajunul alegerilor parlamentare, cu valoarea sa. Nimeni altul decat avocatul Ioan Adam, in prezent in arest la domiciliu pentru constituire de grup organizat, coruptie si trafic de influenta in mafia retrocedarilor ilegare de paduri, intr-un dosar instrumentat de DNA Brasov.
Adam a devenit viral dupa ce s-a autointitulat somitate si a pretins ca este o valoarea atat de mare incat abia il incapea masa in jurul careia sedea alaturi de cateva piese din USL-ul de atunci, printre care Ion Dinita de la PC si colegul de partid Emil Nita.
Personal, nu am inteles clar daca Nita, dand cu tifla presei dupa audieri, spunea ca nu a vorbit nimic despre fraudare cu Dragnea sau ca, de fapt, la experienta lui, nu era atat de fraier incat sa se expuna la telefon in conversatiile cu vicepremierul, colegul baron din Teleorman. Sper ca magistratilor Inaltei Curti sa le fi fost mai limpede declaratia.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.