Nita Constantin versus George Scripcaru

Nita Constantin versus George Scripcaru

0 290


Savurand fericit victoria Jupanului democrat Primarul Brasovului George Scripcaru le-a transmis opozantilor salutari, condamnandu-i pentru cei 20 de milioane de euro cheltuiti la referendum.


De cealalta parte a baricadei, liderul PSD Brasov Nita Constantin s-a lansat in subtitilitati verbale, fiind de parere ca rezulatul de la referendum a fost un esec al victoriei, sau ceva de genul asta. Ca si pe primar, si pe Nita il doare sufletul de banii irositi, mai ales de cei mobilizati de Partidul Democat pentru sustinerea lui Traian Basescu. “Campania pe care a dus-o PD-ul a fost agresiva si a dispus de fonduri enorme acumulate in ultimii doi ani de cand se afla la putere“, a spus Constantin Nita citat de Amos News. Eh, stie Nita ce spune, vorba romanilor, “experientia docet”, numai ca ar trebui sa se bucure: in 2008 avem parlamentare, iar democratii si-au irosit resursele la referendum.


In alta ordine de idei Nita nu prea are de ce sa fie suparat, se pare ca are acelesi tinte ca si Basescu: reasezarea clasei politice romane, modificarea Constitutiei, reintroducerea votului uninominal. Sa aiba asta vreo legatura cu faptul ca organizatia PSD Brasov a fost singura din Ardeal care nu s-a prezentat la mitingul anti-Basescu?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.