Nita Constantin e bucuros

Nita Constantin e bucuros

0 68


Dintr-un interviu acordat cotidianului Atac (se spune ca devenit actionarul principal) aflam ca liderul organizatiei judetene a PSD Brasov si vicepresedinte la nivel central, unde raspunde de Energie, Resurse si Politici e foarte bucuros.


Motivul acestei stari de spirit il constituie faptul ca negocierile Partidului Social Democrat (de stanga) cu Partidul National Liberal (de dreapta) pe probleme de finante si munca, negocieri conduse din partea PSD de deputatul brasovean, au mers extraordinar de bine. “Liberalii sunt deschisi la dialog”, a declarat Nita, foarte placut surprins din cat se poate deduce.


Ar fi interesant de stiut de ce tocmai Nita a fost ales negociator, o fi din cauza relatiilor la fel de bune pe care deputatul le are de mai multi ani cu liberalii brasoveni- nationali? S-o fi oferit singur, stiind cat de deschisi sunt unii liberali la negocieri?


O fi din cauza datoriei morale pe care liberalii o au fata de social democrati, despre care vorbea nu demult colegul lui Nita intr-ale sefiei, Otilian Neagoe?


Indiferent de motivul alegerii lui Nita drept negociator sef, un lucru e cert: lui Nita i-a placut atat de mult dialogul pe probleme de finante, incat si-a exprimat speranta sa mai existe astfel de discutii. De dragul intrarii social democratilor la guvernarea ramas ca in gara si?nu s-a clarificat cum ramane cu arhicunoscuta tema –?cota unica de impozitare.


O alta tema abordata este Tractorul UTB. Si vanzarea acestuia i-a adus bucurie lui Nita, care declara ca privatizarea este un fapt pozitiv. Doar ca in acest caz, bucuria este umbrita de clauzele contractuale dintre AVAS si cumparator. In timp ce un ochi ii rade de privatizare, unul ii plange fiindca noul proprietar nu-i obligat sa faca in continuare tractoare. Eh, nu-i toata lumea ca Neculaie, el a mentinut productia de camioane, nu se ocupa de imobiliare, fier vechi si alte prostii!


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.