Nita ar pune-o de sef al PSD

Nita ar pune-o de sef al PSD

0 111

Vicepresedintele PSD Constantin Nita a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca ar putea candida, la Congres, la functia de presedinte, la cea de presedinte al Consiliului National sau de secretar general al PSD, daca va avea sprijinul filialelor PSD din Transilvania.
„Am vazut, ieri (marti, n.r.), la televizor, ca cineva m-a bagat acolo, intr-o echipa, in care eu as dori functia de presedinte al CN. Eu nu mi-am exprimat niciodata dorinta asta. Eu sunt vicepresedinte al PSD, imi place sa ma ocup de problemele economice, mi-as dori sa imi pastrez aceasta functie daca Congresul va dori asa”, a precizat Nica.
El a aratat ca, in acelasi timp, daca sunt „unii” din partid care il pun intr-o functie mai inalta decat cea de vicepresedinte, atunci s-ar putea gandi sa candideze la o astfel de functie.
„In acelasi timp, daca tot sunt unii – ca informatiile astea sunt din partid, presupun – care ma pun intr-o functie mai inalta, s-ar putea sa ma gandesc la o asemenea functie. Si nu vad de ce nu as avea aceleasi conditii si aceleasi pretentii ca si altii care doresc aceste functii. Dimpotriva”, a adaugat Nita.
El a aratat ca, in consecinta, daca va avea sprijinul filialelor din Transilvania, s-ar putea gandi sa candideze la o functie ierarhic superioara celei de vicepresedinte.
„Prin urmare, daca voi avea sprijinul organizatiilor din Transilvania, as putea sa ma gandesc sa candidez si la alta functie de conducere. Nu m-am gandit pana acum, dar vad ca unii ma pun, nu stiu pe ce baza, pentru ca eu nu am discutat niciodata cu nimeni dorintele mele. Nu-mi doresc functia asta (de presedinte al CN, n.r.). Dar daca unii vor sa ma impinga spre treaba asta, atunci s-ar putea sa imi doresc o functie in partid, mai mare decat vicepresedinte. Nu stiu care este deocamdata. Dar s-ar putea sa ma gandesc”, a spus Nita.
Solicitat sa spuna explicit la ce functie ar putea candida, in afara celei de vicepresedinte, pe care o detine si in prezent, Nita a spus: „Poate secretar general. Poate presedinte executiv sau presedintele PSD, care e problema? Indeplinesc toate conditiile ca sa candidez la una dintre aceste functii de conducere, daca am sprijinul filialelor din Transilvania”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.