Nimeni nu vrea sa selecteze managementul Tetkron

Nimeni nu vrea sa selecteze managementul Tetkron

0 408

Tetkron continua sa nu aiba manageri si membri ai Consiliului de Administratie. Asta pentru ca nu are cine sa faca selectiile. Societatea de termoficare in sistem centralizat a ramas fara conducere, dupa ce o parte din manageri si membrii Consiliului de Administratie au demisionat pe rand

Tetkron continua sa nu aiba manageri si membri ai Consiliului de Administratie. Asta pentru ca nu are cine sa faca selectiile. Societatea de termoficare in sistem centralizat a ramas fara conducere, dupa ce o parte din manageri si membrii Consiliului de Administratie au demisionat pe rand. In ciuda anunturilor pe care le-a postat, nicio companie si niciun expert independent nu sint interesati sa realizeze selectia.
Tetkron a fost nevoita sa reia procedura de trimitere a ofertelor si caietelor de sarcini catre mai multi experti independenti si a stabilit un nou termen pentru 15 ianuarie.
Chiar si asa, pina la aceasta data, niciun expert nu s-a aratat interesat de selectia membrilor CA si a managerilor societatii conduse de cateva luni de directorul tehnic Liviu Mosora.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.