Nigel Farage: România și Bulgaria, afara din U. E.!

Nigel Farage: România și Bulgaria, afara din U. E.!

0 433
Britanicul Nigel Farage, membru al Parlamentului European ÅŸi notoriu eurosceptic, are in continuare aceleasi resentimente "imperiale" la adresa României ÅŸi Bulgariei, despre care crede ca n-au ce căuta în Zona euro… Ba chiar ca nici nu trebuia să li se permită aderarea …
Daca stiam ce afaceri "Jegoase" se puneau la cale in spatele vitrinei cu "bunataturi" promise de U.E., zau ca ii dadeam dreptate. Dar aceasta "intrare" intr-o iluzorie prosperitate ne-a costat decapitarea tarii de intraga forta de productie si transformarea Romaniei doar intr-o populatie de consum! Si asta e urat mister Farage!!
Deci, dupa ce-mi subtilizezi portofelul, ma pui si pe coji de nuca! Si vrei sa-mi iei si ce maruntis mai am prin buzunare… Iata discursul acestui "eurosceptic" cu aprobare de la guvern, un fel de Jirinovschi britanic, la fel de excroc, ce simte ca in Anglia vor fi destui "dobitoci" eurosceptici care sa-i dea votul si la anul!

 

“S-a produs un eveniment politic major de când ne-am întâlnit ultima oara È™i nimeni nu l-a menÈ›ionat. Italia a avut alegeri. Și 55% din electorat a votat pentru partidele eurosceptice, iar miÈ™carea domnului Grillo a reuÈ™it să obÈ›ina doar 26%. Ceea ce este absolut clar este faptul că aderarea la zona euro este complet incompatibilă cu statul de naÈ›iune democratică. PuteÅ£i să le luaÅ£i puterile parlamentelor naÈ›ionale, insa oamenii vor merge la vot È™i există o tendință crescatoare in intreaga Europa, aceea ca partidele eurosceptice devin mai puternice È™i mai influente. Și mai există o negare completă despre criza din zona euro.
Dupa discursul unor europarlamentari, din aceasta dimineata, ai crede că orice urma a recesiunii a disparut. Pana si domnul Barroso vine cu un discurs de tehnocrat, cum că totul este bine È™i frumos. Oricum, au fost discursuri mult mai bune decât prostiile de nedescris debidate de Olli Rehn (economist È™i comisar euro), care le-a indus multor europarlamentari un somn adanc.
Domnilor, Zona euro a fost un dezastru economic complet. Și mai e un lucru la care nu aveti de gand sa va ganditi. Starea economiei franceze și faptul că Franța are acum divergente cu Germania.
Deci, chiar în inima proiectului european, proiectul zonei euro este un dezastru. Mi-e teamă ca, în final, totul se va prabusi.
AÈ™ sublinia ca, de asemenea, sunteti în negare si in ceea ce priveste situatia României È™i Bulgariei. Aceste două țări sunt chinuite de corupÈ›ie È™i criminalitate organizată.
Acestor doua tari nu ar fi trebuit sa li se permita de la bun inceput aderarea la Uniunea Europeană. Vreau s-o spun clar, noi, cei din UKIP (UK Independence Party), nu cred că e bine È™i corect sa avem frontierele total deschise, de anul viitor, pentru un număr nelimitat de oameni din aceste țări să vină în Marea Britanie pentru a lucra si să mai pretinda si beneficii.
Și nu suntem doar noi, iata ca si primarul orasului Duisburg din Germania a declarat public că afluxul masiv de cetateni din România È™i Bulgaria provoacă mari probleme sociale.
Doamnelor È™i domnilor, avem de a face cu o problema majora. Nu trebuie sa existe o uniune politică cu România È™i Bulgaria”, a declarat Farage.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.