Niculae si Becali isi iau avioane

Niculae si Becali isi iau avioane

0 94

Ioan Niculae, patronul firmei InterAgro, dar si al clubului de fotbal FC Astra Ploiesti, si-a cumparat un avion si un elicopter, pe care le va folosi ca taxi aerian, alaturi de o a treia aeronava, cumparata de Becali.

„Am cumparat un avion Hawker 900 XP cu 9 locuri si un elicopter Dolphin cu 5 locuri, care vor fi operate in regim de taxi aerian de catre firma Inter Aviation. Firma este detinuta in proportie de 51 la suta de fiica mea, Adina Niculae, restul fiind in proprietatea InterAgro”, a declarat Ioan Niculaie.

El a adaugat ca avionul, care este nou, va intra in posesia Inter Aviation la sfrsitul lunii mai, iar elicopterul o luna mai tarziu.

„Am discutat si cu Gigi Becali, care vrea sa cumpere o aeronava Challenger 604, sa operam si aeronava lui. Vrem sa amenajam o mica aerogara la aeroportul Baneasa, iar Gigi Becali va avea, la randul lui, acces la aeronavele noastre”, a spus Niculae.

Gigi Becali a confirmat ca va cumpara un avion in urmatoarele 2-3 luni, pe care va plati circa 10 milioane de euro.

„Imi cumpar un Challenger, ca sa am eu avion cand am nevoie. Il operez cu Niculae cand nu-l folosesc eu, ca sa scap de cheltuieli. Acesta este doar inceputul, iar daca firma nu va avea pierderi, ne extindem si cu alte avioane”, a mai spus Becali.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.