Nicu Constantin internat de urgenta

Nicu Constantin internat de urgenta

0 117

Marele actor comic Nicu Constantin a fost internat de urgenta la sectia de terapie intensiva a Spitalului Militar din Bucuresti. Acesta a suferit complicatii aparute din cauza unei boli pulmonare.
Deocamdata nu exista informatii despre starea in care se afla actorul, deoarece familia a cerut medicilor discreþie maxima. Nicu Constantin a mai fost internat si anul trecut din cauza unei crize de ficat.
Vedeta inegalabila si de necontestat a teatrului de revista si a scheciului de televiziune, Nicu Constantin a jucat in peste 9.000 de spectacole la teatrul „Constantin Tanase” din Bucuresti, al carui actor a fost intre anii 1979-1982. A mai jucat si pe scena Teatrului Naþional de Opereta intre anii 1979-1982. S-a facut remarcat in peste 28 de filme de scurt si lung metraj, printre care: Ministerul comediei, Secretul lui Bachus, Alo, aterizeaza stabunica! sau Impuscaturi pe portativ.
Nascut in iulie 1939, in Eforie Sud, este autorul cartii autobiografice „Ochelarii miraculosi”.
Ca recunoastere a activitatii sale si drept recunostinta, in 2005, la Gala Uniter, a primit premiul special pentru teatru de revistã.
Tot din aceleasi considerente, in 2006 i s-a decernat premiul Uniter pentru intreaga sa activitate, pe scena, pe platoul de filmare sau in studiourile de televiziune.
De asemenea, a fost decorat cu Ordinul Cultural, clasa I.
Si iata ca incepe sa-si palpaie ultimele licariri inca o mare stea a scenei romanesti.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.