Nicolaescu a anuntat demiterea conducerii PNL Covasna

Nicolaescu a anuntat demiterea conducerii PNL Covasna

0 205

Ministrul Sanatatii, liberalul Eugen Nicolaescu, care s-a aflat vineri seara la Brasov, a declarat ca toata conducerea PNL Covasna a fost demisa, in urma scandalului din ultimle luni, in care au fost implicati actuali si fosti membri ai partidului. Nicolaescu a participat la sedinta Biroului Judetean al PNL Brasov, in timpul careia s-a stabilit calendarul de actiuni pe perioada campaniei electorale pentru referendumul din 19 mai, cand se va decide daca Traian Basescu va fi demis sau nu din functia de presedinte. Vicepresedintele PNL a purtat si o discutie privata cu seful administratiei judetene, liderul liberalilor brasoveni, Aristotel Cancescu, pe tema viitorului proiectelor de investitii care vizeaza construirea a doua spitale la Harman, unul clinic, finantat de CJ Brasov, si altul regional, care beneficiaza de fonduri de la Guvern. Proiectul local se afla in impas, datorita faptului ca plenul CJ nu a aprobat, in 3 mai,? vanzarea Spitalului Marzescu, aflat in patrimoniul municipalitatii, tranzactie in nurma careia s-ar fi obtinut fonduri necesare constructieie noului spital.


Chiar daca a fost prezent la Brasov, in calitate de vicepresedinte al PNL si de cordonator al campaniei electorale liberale pentru „Regiunea 7 Centru”, Nicolaescu a fost informat despre apogeul scandalului care se petrece in Covsna. El a declarat, ieri seara, intr-o conferinta de presa, ca „Am aflat ceea ce se intampla la PNL Covasna si am decis ca toata condecerea filialei judetene din judetul respectiv sa fie demisa”.


In fapt, apogeul scandalului din Covasna s-a intamplat tot ieri, in timp ce ministrul Sanatatii se afla in sedinta Biroului Permanent al PNL Brasov. Este vorba despre ce s-a intamplat dupa sedinta Biroului Permanent Teritorial al PNL din localitatea covaseneana Intorsura Buzaului. Dupa sedinta respectiva, in jurul orelor 18.30 a avut loc un conflict


intre consilierul local exclus din PNL Covasna, Otto Milik, cu conducerea acestei formatiuni politicie. Milik acuza ca a fost lovit de presedintele PNL Covasna, dr. Adrian Zaheu. In plus, el acuza faptul ca la sedinta de ieri in care a fost exclus presedintele PNL Intorsura Buzaului, Marius Obreja, au participat si au votat si functionari publici. Ca urmare a acestui scandal, Nicolaescu, informat despre peripetiile din cadrul PNL Covasna a luat decizia demiterii conducerii flialei judetene a partidului. ?


Marius Ola

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.