Niciun liceu brasovean nu a avut promovabilitate 100% la simularea BAC-ului

Niciun liceu brasovean nu a avut promovabilitate 100% la simularea BAC-ului

0 456

Chiar si printre sagunisti s-au inregistrat elevi picati. De asemenea, chiar daca au fost 7 note de 10 la proba de Limba si literatura romana, 8 la proba obligatorie a profilului si 20 de 10 la proba la alegere a profilului, niciun liceean nu a izbutit o medie de 10

Chiar si printre sagunisti s-au inregistrat elevi picati. De asemenea, chiar daca au fost 7 note de 10 la proba de Limba si literatura romana, 8 la proba obligatorie a profilului si 20 de 10 la proba la alegere a profilului, niciun liceean nu a izbutit o medie de 10. Colegii precum „Moisil” sau „Honterus” au fost detronate in acest an in clasamentul institutiilor de invatamant dupa simularea la BAC de Colegiul „Radu Negru” din Fagaras sau de Liceul Teoretic „Mihail Saulescu” din Predeal.
In topul rusinii se afla sase licee in care niciun elev nu a reusit sa obtina media de promovare. Directorii liceelor au inceput sa intocmeasca deja planurile remediale pentru ca a impiedica repetarea situatiei la examenul din vara.BAC
Printre actiuni se numara pregatirea suplimentara, monitorizarea absentelor si discutii cu parintii.
Cea mai buna promovabilitate au avut-o colegiile nationale „Andrei Saguna” Brasov „Dr. Ioan Mesota”, si „Radu Negru” Fagaras”, urmate de liceele teoretice „Mihail Saulescu” din Predeal, „Johannes Honterus” din Brasov si Colegiul National de Informatica „Grigore Moisil”.
Cele mai slabe institutii de invatamant cu promovabilitate 0%, sunt Liceul Tehnologic „Victor Jinga” Sacele si colegiile tehnice „Transilvania” si „Remus Radulet” din Brasov, „Alexandru Barbat” din Victoria, Colegiul pentru Agricultura si Industrie Alimentara „Tara Barsei” Prejmer si Colegiul „Aurel Vijoli” Fagaras.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.