„Niciodată să se mai întâmple ce s-a întâmplat”! Actualii șefi ai PSD...

„Niciodată să se mai întâmple ce s-a întâmplat”! Actualii șefi ai PSD au găsit un vinovat… CEx!

0 55

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a susținut duminică, la Timișoara, că e necesară reformarea Comitetului Executiv al partidului.
Astfel, prin modificarea statutului formațiunii, alături de președinții de organizații, din CEx o să facă parte primarii de mari municipii și președinții de consilii județene, scrie Mediafax.

Vinovatul de… serviciu!
„Acum realizez foarte bine, acel Comitet Executiv, ca să nu dăm vina pe o singură persoană, dumneavoastră v-a furat totul. Cea mai lovită organizație a fost a dumneavoastră (PSD Timiș- n.r.). (…)
Modificările propuse la statut, nu numai schimbarea numelui Comitetului Executiv, schimbarea structurii CEx din care să facă parte, alături de președinții de organizații, primarii de mari municipii și președinții de Consilii Județene, astfel încât forul să fie cât mai larg și niciodată să se mai întâmple ce s-a întâmplat.
Nu mai putem păcăli pe nimeni că vom face niște modificări pe ici pe colo dar de fapt nu modificăm nimic
„, a declarat duminică, la Timișoara, Marcel Ciolacu.
Secretarul general al social-democraților, Paul Stănescu, a spus că Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea au folosit CEx-ul în interes personal și că ar trebui ca măcar numele acestui for să fie schimbat, fiind unul toxic.
E clar, ori ăștia nu sunt normali, ori îi cred pe români prea creduli. Cum dracu să dai vina pe o structură statutară (CEx), pe Dragnea și Dăncilă cănd, cu presa la ușă, sedințele CEx se derulau cu dezbateri teribile, cu scandaluri (inclusiv cu cei care acuză astăzi în sală) dar cu vot la finalul deciziilor și cu acele conferințe de presă televizate, la care ziariștii chiar bombardau cu intrebari, nu doar incomode ci și răutăcioase.
Iată cum, cu o vină imaginară liderii prezenți în acest CEx, vor să se spele de păcate, să ascundă sub preș decizii luate statutar și mai ales să ne mintă că ei sunt niște îngeri…
Dacă vă angajați la schimbare, atunci începeși de jos nu cu… „saltelele”.
Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.