,,Nici PSG, cea mai mare investiţie făcută vreodată în handbal, nu este...

,,Nici PSG, cea mai mare investiţie făcută vreodată în handbal, nu este scutită de deziluzii”, spune Bogdan Burcea, antrenorul principal al Coronei

0 330

Au mai rămas doar două zile, până la returul Coronei cu Odense (Danemarca), din sferturile de finală ale Cupei EHF la handbal feminin. La adăpostul victoriei la opt goluri diferenţă, în turul confruntării, handbalistele de la Corona şi suporterii lor, au dreptul să viseze la semifinale, un prag neaşteptat, posibil de atins. Totuşi, antrenorul principal al echipei, Bogdan Burcea, îndeamnă la prudenţă, ştiute fiind multele şi desele surprize în handbal:

,,S-au văzut destule în handbal. Nu au existat echipe să nu se întâlnească cu eşecuri, mai mult sau mai puţin aşteptate. Un exemplu concludent este PSG, cea mai mare investiţie în handbal, însă echipa nu este acolo unde îşi doreşte. Revenind la echipa noastră, imediat după meciul de la Odense, am felicitat fetele, însă abia acolo mi-am dat seama cât de greu va fi meciul de la Braşov. Opt goluri în 60 de minute, nu sunt multe, dar nici puţine. Trebuie să nu ne lăsăm pe tânjală, să nu considerăm meciul dinainte câştigat, iar dacă nu vom avea cel puţin acceaşi prestaţie ca la Odense, ne va fi foarte greu. Mă aştept la o replică viguroasă a echipei daneze, cu o apărare avansată şi cu un sisitem de joc schimbat de antrenorul lor, care este şi secundul echipei naţionale a Danemarcei”.

Partida Corona Braşov – Odense se va disputa duminică, de la ora 14,00, în sala sporturilor din Braşov. De remarcat că Zamfir, Chiper şi Cartaş, care acuză probleme medicale, mai vechi sau mai noi, sunt incerte pentru această confruntare.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.