Nici nu a venit bine ca s-au si certat

Nici nu a venit bine ca s-au si certat

0 102

Din pacate la Steaua nu este liniste nici acum odata cu venirea lui Cosmin Olaroiu. Aparenta liniste a fost stricata tot de Gigi Becali, care la nici o saptamana de la venirea lui Oli, a reusit sa-l scoata din sarite pe acesta. Cei doi au purtat un dialog dur tocmai din cauza declaratiilor pe care patronul echipei le-a facut.

Exuberant dupa venirea lui Cosmin Olaroiu, Gigi Becali a anuntat ca va renunta la mai multi jucatori, nominalizand chiar cativa. Printre ei, si Nicolae Dica, eroul Stelei de la Brasov.

Acest lucru nu a fost deloc pe placul lui Cosmin Olaroiu, care l-a bagat in sedinta pe patron, reprosandu-i atitudinea care destabilizeaza echipa.

„Bai, Gigi, eu jocurile astea am sa le joc cu cei sapte pe care tu ii dai afara. Cat sunt eu antrenor, nu dai pe nimeni afara! Eu trebuie sa castig cu cei pe care ii dai afara!”, i-a spus Olaroiu lui Gigi Becali.

Finantatorul ros-albastrilor a fost pus cu botul pe labe de spusele lui Olaroiu si a anuntat ca nu va mai critica pe nimeni de acum inainte.

„Daca Olaroiu imi spune ca Dica trebuie sa ramana, ramane si cu asta basta”, a explicat Becali.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.