NIci asta nu e barfa! Ultima cucerire a smecherasului Ilie Dumitrescu!

NIci asta nu e barfa! Ultima cucerire a smecherasului Ilie Dumitrescu!

1 1315

Ilie Dumitrescu este vestit pentru cuceririle sale, însă ultima sa poveste de… iubire pare să le întreaca pe toate…prin lipsa de jena fata de „personajele” implicate. Fostul mare fotbalist are o relaţie cu o tânară care nici măcar nu era nascută cand eroul de la Pasadena făcea istorie la Campionatul Mondial din SUA, 1994.Despre ce este vorba?

Ilie Dumitrescu are de ceva timp o relaţie cu Teodora Vochin (22 de ani), fiica lui Andrei Vochin, un celebru analist sportiv şi editorialist, care in prezent este angajat al Federatiei Romane de Fotbal, pe post de consilier al presedintelui Burleanu, scrie WOWbiz.ro.

Teodora Vochin este de câteva luni PR la unul din restaurantele detinute de Ilie Dumitrescu… acolo unde, se pare, a si agatzat-o pe fata! Cunoscutul ziarist Andrei Vochin pare să nu fie de acord cu relaţia dintre fiica sa şi Ilie Dumitrescu. Si nici n-ar fi de mirare, data fiind diferenta „spectaculoasa” de varsta intre …fiica lui Andrei Vochin si fostul fotbalist,amandoi cam de aceeasi varsta !!
De asemenea, parintii Teodorei încearcă să ţină la distanţă legatura cu fostul fotbalist al Stelei, după ce tatăl ei i-ar fi cerut ferm să încheie relaţia.
Este si motivul pentru care Vochin n-a mai aparut, alaturi de fostul fotbalist, in emisiunea de Sport a Digi 24.

COMENTARII

  1. O cur–a care face VIDEOCHAT,pana si taica-su Andrei Vochin si Dumitrescu stiu ce face ea!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.