Netotu’ – teatru de cafenea la Brasov

Netotu’ – teatru de cafenea la Brasov

0 108

Joi, 21 aprilie 2011, de la ora 20:00, in Ritmo Cafe se joaca piesa de teatru NETOTU’ – o comedie de exceptie cu Marius Damian, in regia lui Cristian Juncu, prezentata de Teatrul de Arta Bucuresti. O adaptare dupa nuvela „Ghimpel-Netotu’” de Isaac Beshevis Singer (distins cu Premiul Nobel pentru literatura) si istorii din „Cercul Mincinosilor” de Jean Claude Carriere.
„Netotu'” prezinta viata dintr-o comunitate evreiasca vazuta prin ochii prostului satului. Este istoria unui om credul si inocent care, datorita naivitatii sale, devine victima farselor tuturor apropiatilor sai. Un monolog introspectiv dramatic, dar umoristic, o filosofie amara, un spectacol despre nedreptatea umana, despre Dumnezeu, dragoste si o maturitate camuflata in cele mai simple si modeste exprimari.
Teatru de cafenea – Un proiect adresat amatorilor de arta, umor fin si timp de calitate!
Parte a unui proiect mai amplu de introducere a artei in cadrul informal de cafenea, teatrul de cafenea este o propunere facuta consumatorului brasovean care vrea sa afle ce inseamna placerea unei cafele bune acompaniata de arta de calitate.
Mai informal decat o seara la teatru, mai elegant decat o iesire la cafenea – TEATRUL DE CAFENEA este imbinarea perfecta a placutului cu … placutul.
Pretul unui bilet este de 30 lei (include la sfarsitul spectacolului open finger buffet si un pahar de vin oferit de Recas). Pentru studenti: 20 lei cu carnetul de student si id.
Numarul de locuri este limitat.
Rezervarile se fac la numarul de telefon 0723 100 500

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.