Nesu se afla sub anestezie generala

Nesu se afla sub anestezie generala

0 91

Mihai Nesu jucatorul formatiei olandeze de prima liga FC Utrecht, se afla in continuare in stare grava la spital. Fotbalistul nu si-a revenit inca, ceea ce este un semnal de alarma pentru posibilitatile de recuperare.

Riscul ca fundasul roman Mihai Nesu, care a suferit o fractura de coloana in zona cervicala, sa ramana paralizat este destul de mare, informeaza surse din cadrul clubului olandez.

Potrivit presei olandeze, care citeaza o serie de specialisti, faptul ca in primele 48 de ore de la operatie nu a aparut niciun semn de ameliorare nu este deloc incurajator.

Una dintre infirmierele de la UMC, spitalul la care a fost operat Mihai, a fost de acord sa ofere cateva detalii despre cazul Nesu.

„Eu sunt obisnuita cu astfel de imagini, cu pacienti dupa asemenea operatii complicate, dar pentru altii ar fi ceva horror. Lui Mihai i se vad doar ochii, are masca de oxigen pe fata si este legat de aparate cu zeci de fire. Are trunchiul corpului fixat total, iar capul e si el fixat intr-un cadru urias!”, a povestit infirmiera.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.