Ness expirat la sectiile de votare in Brasov

Ness expirat la sectiile de votare in Brasov

0 126

Brasovenii s-au decis intr-un final sa acorde cateva minute din timpul lor liber si sa se indrepte spre sectiile de votare, exercitandu-si dreptul de alegator.
Aici cateva persoane isi asteptau rabdatoare musterii sa vina in cabina de votare.
Pe o caldura caniculara, o parte aproape nesemnificativa a electoratului brasovean a decis sa puna stampila intr-una din sectiile de votare organizate in cladirile scolilor din oras.
Cei care s-au ocupat de buna desfasurare a acestui eveniment si au trebuit sa renunte la cateva zile binemeritate de week-end prelungit, au avut parte de o supriza neplacuta. Acestia au fost serviti cu … ness. De ce a fost aleasa aceasta bautura „energizanta”, greu de spus! Cert este ca aceasta initiativa venita din partea Primariei Brasov s-a dovedit a fi un esec total.
Problema cu care s-au confruntat consumatorii de la sectiile de votare a fost faptul ca repsectivele produse erau „putin” expirate.
Mai multi reprezentanti ai sectiilor de votare din municipiu au semnalat faptul ca Primaria Brasov a impartit membrilor pliculete cu ness expirate.
„Parca au facut-o in bataie de joc. Sunt expirate din 14 mai si ni le-au dat noua. Avea cineva pe stoc plicurile astea nevandute si au pus-o de-un chilipir la Primarie? Va dati seama cum inghitim sandvisurile alea. Cine stie de unde le-au mai luat si de cand sunt…”, a declarat unul dintre membrii sectiei 126 .
La sectiile vecine, 123, 124 si 125, termenul de valabilitate la ness expirase inca din 24 aprilie…
Neglijenta sau nesimtire – ramane sa stabiliti dumneavoastra!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.