Nereguli la numaratoarea paralela brasoveana

Nereguli la numaratoarea paralela brasoveana

0 68

PSD acuza mai multe fraude la numaratoarea paralela a voturilor.
“Reprezentantii PD-L si PSD au alte cifre fata de datele de la exit-poll. Foarte multe procese verbale sunt gresite. Sunt cele mai proaste alegeri pe care noi le-am verificat in paralel din 1996 încoace. Zeci de sectii de vot sunt cu procesele verbale gresite, cheile sunt gresite plecand de la Giurgiu, Alba, Arad, Brasov”, a declarat Valeriu Zgonea, unul dintre liderii PSD.
„Pot sa va spun ca in acest moment unul dintre cele mai mari scandaluri este in judetul Brasov, unde aproape 200 de presedinti de sectii de vot au fost rechemati pe un principiu extrem de interesant: desi procesul verbal nu se incheie asa cum este stabilit prin lege, un plus, minus 4 merge, dar s-a costatat in cele 200 de sectii de vot ca sunt mai mult de plus, minus 15”, a adaugat liderul social-democrat.
In plus, se pare ca buletinele de vot bagate in urne au facut pui, prea multi pui, fata de ce ar fi fost normal. Furt chiar pe fata, ca plebea poate fi fraierita?

Drept care procesele-verbale au trebuit sa fie refacute, cu fulgi cu tot. Nu cumva bate la ochi acest lucru, precum si praful portocaliu care dainuie de la o vreme peste Brasov, ca un prea periculos smog?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.