Nepotismul de tip liberal îi lasă fără bani pe pensionarii braşoveni măcar...

Nepotismul de tip liberal îi lasă fără bani pe pensionarii braşoveni măcar o săptămână

5 571


126.000 de pensionari din județul Brașov vor aștepta între una și poate două săptămâni pentru a primi drepturile financiare cuvenite. Asta deoarece conducerea Poștei Brașov dominată acum de tineri liberali nu a întocmit prtocedurile necesare.
Mai exact, bulibăşeala i se datorează noului director al Postei Brașov, Bogdan Florin Năstase, secretar general adjunct al PNL Brașov, Organizația Municipală. Acesta nu a trimis notele de fundamentare cu situația banilor din conturile de plăți, astfel că Ministerul Finanțelor nu a putut vira banii în conturi, potrivit brasovstiri.ro.
El a fost adus în fruntea Poștei Brașov în frunte cu o lună, dar și-a păstrat și poziția de membru al consiliului de administrație al Regiei Autonome de Transport Brașov.
Ordinul primit la instalare a fost să curețe instituția de clientela polițică a PSD, ordin primit chiar de la vârful Primăriei Brașov.
Preocupat cu această sarcină, Bogdan Florin Năstase a uitat de pensionari, așa că aceștia își vor aștepta pensiile, luna aceasta, între una și două săptămâni.

După modelul PSD de la DRDP Braşov şi PNL a impus beizadelele la Poşta Braşov!!!
Dacă la mijlocul anului trecut conducerea PSD a decis ca tânărul de 28 de ani Horia Stancu – finul de cununie al senatorului Marius Dunca şi nepotul secretarului cu propaganda al PCR Braşov de pe timpul comunismului, Cebuc Maria ca şef la CNAIR suscursala Braşov deşi omul nu are nici studiile necesare nici nu repectă normele interne de promovare, iată că nici PNL nu se lasă mai prejos când este vorba să-şi promoveze lingăii incopetenţi în funcţii publice excelent renumerate.
Astfel, Consiliul de Administraţie al Poştei Române a aprobat pe 27.11.2019 numirea unor noi directori la Regionalele din ţară. Printre aceşti directori apare şi liberalul braşovean Bogdan Florin Năstase, membru în biroul politic al Organizaţiei municipale PNL şi membru al CA la RATBv Braşov. La alegerile locale din 2016, pentru Consiliul Local Braşov, Năstase a fost pe poziţia 16 în lista PNL.

S-a declarat plăcut surprins de nominalizarea sa
La momentul nominalzării la conducerea Regionalei de Poştă Braşov el adeclarat că numirea ( era să spunem pleaşca politică) venit, aşa, ca o surpriză. ,,O surpriză plăcută“, a declarat el presei mai ales că nu a candidat pentru acest post şi nici nu ştia nimic până pe 28.11.2019 când vestea a ajuns la urechile sale. „Atunci, cine v-a recomandat şi v-a susţinut la această funcţie? Şefii dv de partid de la Braşov?“, a fost întrebat atunci de Monitorul Expres noul director. „Cum adică?!“ „Altfel cum vă explicaţi că ar fi ştiut Consiliul de Administraţie al Poştei Române de existenţa dv, ca să vă numească, pur şi simplu, fără nicio discuţie sau interviu, în fruntea Poştei la Braşov? Cineva de la Braşov, de la partid probabil, a propus numele dv, nu? „Probabil, conducerea PNL Braşov“, a declarat atunci Năstase.
Ce altceva îl recomandă să preia acest post, în condiţiile în care nu a avut până acum nicio legătură cu Poşta? La această întrebare, Bogdan Florin Năstase spune că îl recomandă, „probabil“, calităţile sale manageriale, pentru că, precizează, că a fost… manager la mai multe firme.

Dar mai pe scurt, Bogdan Florin Năstase a fost adus în fruntea Poștei Brașov pe 28 noiembrie 2019, fiind anterior – atenţie – instalator, cameraman la o televiziune dragă edilului din Braşov și administrator… de restaurant. Mai exact a lucrat între 2012 şi 2015, ca „Manager – Administrare restaurant tip Fast – Food, SC. B.N. Forward SRL- D“, iar între 2006 – 2012, „Coordonator Flota Transport, Dispecer, SC. Vlase Spediton SRL“.

De aici până a prelua Poşta Română, filiala Braşov, nu a fost decât un pas mic pentru limbricul de partid şi o gaură uriaşă în fondurile pensionarilor căci ce mi-e un fast food -ce e Posta Română în ochii conducerii liberale. Aceaşi tarabă de spoliat bani, important să ne plantăm tinerii incompeteţi şi uşor de manipulat în funcţii rentabile.


Fără să dea alte detalii mai merită amintit că despre ce presupune noul job şi responsabilităţi omul declara nonşalant că nu ştie mare lucru, dar va afla când va merge să preia postul. „Care credeţi că este, în acest moment, cea mai mare problemă cu care se confruntă Poşta Română?“ „Lipsa de personal, ca peste tot de altfel“ a răspuns noul director, care a confirmat că are un mandat limitat. Din păcate nu atât de limitat cât să minimalizeze daunele pe care fripturistul liberal le-a adus braşovenilor.

Mai amintim că din 2015 şi până în la finalul lui noiembrie, director al Regionalei de Poştă Braşov a fost Nicu Gabriel Dragomir, care a început să lucreze din 1993 în Poşta Braşov ca inginer de sistem şi apoi a ocupat mai multe posturi de execuţie, coordonare şi conducere în cadrul regionalei braşovene a Poştei. Mandatul lui de director la finalul anului trecut şi a fost numit marţi director adjunct.
Iulian Rinder

COMENTARII

 1. AlO faceti ceva și cu nebunu ăla de la zoo câre toaca banii orasului pe fantezii visate noaptea și tu nai o toaleta în orașul ăsta de poveste(de rahat)

 2. Anonim -Păi nu Poşta Română ci incompetenta conducere. De la fast-food la direcţia unei regionale. Pe bune? Că te pune partidul? Nici nu mai cotează ce partid. Prostia răsucită a parvenirii ne distruge.
  lt.col(r) N.Dirstaru – stimete domn aveţi dreptate. Dar am o întrebare. La ce vă foloseşte?

 3. Cum nu are nicio vina ma ANONIMULE ?
  Pai daca idiotul nu a trimis notele de fundamentare cu situația banilor din conturile de plăți,evident că Ministerul Finanțelor nu a putut vira banii în conturi?
  Ii chem pe cei 125,000 de pensionari sa venim cate 3-4 mii pe zi si sa blocam holul mare al Postei – cel cu ghisee!-si sa cerem scoatere din institutie a acelui #fara nicio calificare!

  • Este o idee buna! Hai in „vizita”in holul Postei,
   macar sa ne cunoastem!
   Sa facem un # rezista al pensionarilor !!

 4. De data asta Posta Romana nu are nicio vina, vis a vis dr data de achitare a pensiilor!! Chiar nicio vina!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.