Neoliberalismul impus de americani consolidează statul de colonie oentru România

Neoliberalismul impus de americani consolidează statul de colonie oentru România

0 81

În România este un sistem neoliberal impus de americani, similar celor din Chile (regimul Pinochet) şi alte ţări sud-americane, instaurate de CIA prin lovitură de stat!

Intr-o ţară ca România, cu poporul spălat pe creier de propaganda din mass-media, lucrurile au evoluat mult în ceea ce priveşte tehnicile de inginerie socială.
Stăpînirea străină încearcă, prin acoliții săi din țară: o dictatură militarizată de extremă-dreapta, pe modelul lui Pinochet în Chile, cu DNA, cătușe, exploatare, punerea pumnului în gură și interzicerea libertății de exprimare, totul în numele intereselor corporațiilor internaționale prezente în România.
Ironia sorții este că UE este colonie SUA, iar România este colonie UE, deci România este şi colonie SUA! De când România a devenit colonie SUA/UE, în România nu mai au loc alegeri libere, ci doar numiri de guvernatori, comunicate telefonic de la Washington sau de la Ambasada SUA la Bucureşti.

Cei care au votat cu PNL, PMP și USR-PLUS ca să scape România de ”ciuma comunistă” dovedind o lipsă crasă de minime cunoștințe generale care se aliniază la cerinţele impuse de Înalta Poartă.

Mihai Stefan

Este posibil ca imaginea să conţină: 10 persoane, inclusiv Pantea Romulus Alex, oameni în picioare şi text

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.