Nemultumiri justificate

Nemultumiri justificate

0 192


Cum naiba sa nu iesi in strada cand guvernul isi bate joc de tine ?? Si inclusiv si presedintele tarii. Guvernul promite, dar da cu o unghie si ia cu sacul, iar presedintele asta mintit al tuturor romanilor hahaie ca un broscoi belit si mai baga un fitil ca nu cumva sa mearga treaba cum trebuie.


Broscoiul, pe unde apare, ne compatimeste pentru traiul nostru necajit, varsand lacrimi otravite peste amarul nostru, in loc sa bage si un fitil care sa ne lumineze cat de cat zilele prin stoparea cresterii nebune a preturilor sau desfiintarea TVA-ului la alimentele de baza. Dar el, afaceristul vorace si inca nepedepsit, cu burdihanul plin si mintea alcoolizata – am fost si eu pilangiu fruntas si stiu efectele – nu se baga in seama decat pe el & gasca, de parca s-ar afla intr-o carciuma de ultima speta din ultimul port, sin u la conducerea unei tari.


Iar Guvernul nu stie sau nu poate decat sa taie cu cel mai mic bricegut posibil cate o feliuta subtire, de vezi Australia prin ea, din friptana oferita de tara pentru noi toti. Apoi ne ofera feliuta, insotita de surle si trambite de autolauda, ca o gaina tampita care-si lauda simplul ou de parca ar fi din aur pur. In schimb nu vrea sa auda cum trosnesc scarile cand urca preturile, stopandu-le ascensiunea.


Guvernul se mai lauda, tot ca o gaina disperata, ca a marit pensile cu 5% de la 1 septembrie. Da, si ce-i aia ? Suta ceausista, macar ca aia avea o valoare mai mare in raport cu? scumpirile.


De fapt asa ne trebuie daca nu mai putem de dragul unui Basescu, unui Tariceanu sau a unui Geoana. Alesii nostril din mocirla plangerii.


?


Dan Bota


??


?


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.