Nemtii si carnea stricata

Nemtii si carnea stricata

0 78

O firma din OldenburgGermania se pare ca s-a inspirat din practici orientale si exporta carne semipreparata pentru transformarea ei in carnati. Exportul masiv se face – cum altfel? – in Romania, dar nu sunt scutite nici alte tari, chiar dintre cele occidentale si, ce pare de mirare, aceasta carne este transformata in produse finite pana si in Germania.


Lucrurile se petrec astfel: carne stricata, in principal capetele de porc si alte parti de o valoare inferioara, este amestecata cu o anumita cantitata de carne proaspata – probabil se mai adauga si ceva condimente ca sa acopere mirosul – si apoi este vanduta pentru producere de diferite specialitati de carnati.


Totul a fost dezvaluit de cativa angajati ai respectivei firme, lucratori de origine romana, care spun ca, acolo unde este depozitata carnea veche, abia daca poti intra din cauza mirosului dezagreabil, care face sa-ti cada parul din nas.


Autoritatile au luat deja la cercetari pe trei dintre persoanele din conducerea respectivei firme, urmand ca, in urma rezultatelor cercetarilor, sa se ia masurile de rigoare.


Iata ca, in goana dupa castiguri, chiar si o tara cunoscuta pentru corectitudine a ajuns la procedeuri ce pun in pericol sanatatea consumatorilor.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.