Nemtii ne recicleaza becurile

Nemtii ne recicleaza becurile

0 139

Romania este deficitara din multe puncte de vedere, avem multe lipsuri si mai sunt inca multe de facut pentru a prinde din urma nivelul de civilizatie al statelor membre cu care se doreste sora.
Asadar, se pare ca in tara noastra nu exista niciun punct de reciclare a becurilor. Romania are obligatia de a colecta si recicla deseurile din surse de iluminat. Astazi insa, reciclarea becurilor de la romani are loc in Germania.
Sursele de iluminat care nu mai functioneaza trebuie depozitate in locuri special amenajate, si nu aruncate la voia intamplarii.
„Nu este permis ca becurile sa fie aruncate la gunoi, ele trebuie reciclate”, a spus Raul Pop, director general al asociatiei Recolamp, singura organizatie autorizata de Ministerul Mediului sa preia responsabilitatea colectarii si reciclarii surselor de iluminat de la producatorii si importatorii romani.
„In Romania, capacitatile de reciclare sunt inexistente pentru sursele de iluminat. Exista insa semnale ca cel putin doi investitori privati vor dezvolta puncte de reciclare a acestor deseuri in tara noastra”, a mai spus Raul Pop.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.