Nemtii aduc tehnologie eco la Brasov

Nemtii aduc tehnologie eco la Brasov

0 178

O delegatie de specialisti din Germania a vizitat zilele acestea Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov cu scopul precis de a pune la punct un proiect comun, impreuna cu Consiliul Judetean Brasov. Proiectul vizeaza reabilitarea si dotarea cu sisteme alternative de incalzire si electricitate a tuturor cladirilor aflate in administrarea DGASPC Brasov.
Specialistii germani sunt condusi in acest demers de Hans Peter Ederer, consultant financiar la cea mai mare firma de investitii pe partea de celule fotovoltaice. Acestia au vizitat Centrul de Reabilitare Scolara Bradet, specialistii germani aratandu-se interesati, in prima faza, de starea tehnica a cladirilor, in vederea montarii de panouri fotovoltaice.
Concret, reabilitarea si dotarea cu sisteme fotovoltaice a cladirilor aflate in administrarea DGASPC Brasov este parte a unui proiect dezvoltat de Consiliul Judetean, care va cuprinde toate institutiile aflate in subordinea acestui for. Mai mult, vizita specialistilor din Germania la sediul DGASP Copilului Brasov reprezinta un nou pas in finalizarea seriei de proiecte pe care institutia brasoveana doreste sa le realizeze impreuna cu partenerii germani.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.