Nelu Tătaru, bunicii și prostia în stare pură emisă în eter

Nelu Tătaru, bunicii și prostia în stare pură emisă în eter

0 104

Suntem convinși că propunerea nefericitului Nelu Tătaru de a băga în carantină toate personele de peste 65 de ani reprezintă o imbecilitate de proporții epopeice ce niciodată nu va fi pusă în practică. Faptul în sine pute a afecere ordinară neo-liberală, a nazism și doctrină cu duhoare marxistă. Voi explica gradual de ce:
1) Afacerea cu hotelurile este profitabilă pentru hotelurile unde benchetuiau șefii pediști-liberali. Vedeți articolul: ,,Prostie? Sau ajutor dat “bãieţilor deştepţi” din industria hotelierã? Sume astronomice plãtite de guvernul Orban “băieţilor deştepţi” care deţin hoteluri pe Litoral!”. Coronavirus reprezintă pentru unii o afacere profitabilă!
2) Mai țineți minte ce scria la intrarea în lagărele naziste: ,,Munca te va face liber” (Arbeit macht frei). Bătrânii noștrii nu mai pot munci. Deci….
3) Duhoarea marxistă: neo-marxiştii şi promotori de lozinci fasciotide – cum spuneam mai devreme – ne explică constant că nu pricepem democraţia de gen corporatist-minoritar agresivă & ONG-urile subvenționate de tip LGBT. NU am ceva cu ei ci cu propaganda pe care o practică. Or în acest caz bătrânii sunt inutili pentru că reprezintă familia tradițională și trebuie izolați pe model spartan pentru că sunt ineficienți.

Avem o alegere istorică veche do 2500 de ani: modelul democrat Atenian sau războinic eficient al Spartei? În istorie ghici cine a dus la societatea democratică? Și doi avem de ales între ideologia iudeico-creștină și Marx&Mao&Stalin. Important este ceea ce alegem. Istoria este plină de derapaje ce au dus la epoci întunecate.

De unde am ajuns la concluzia aceasta anterior menționată.
Reamintim, la Realitatea PLUS, ministrul Nelu Tătaru a anunțat că Guvernul are în analiză posibilitatea ca persoanele de peste 65 de ani să fie carantinați, după ridicarea stării de urgență.
Ne-am gandit efectiv și la niste metode să îi ducem intr-un hotel, să rămână într-o camera cu tot confortul în care să vina cineva și stea sa aiba grijă de ei. Ne-am gandit și la asta dar rămâne în funcție de evoluție (…) dacă trebuie protejati ca nu-și mai găsesc liniștea nici în casele lor, atunci aceste spații le vom gasi in hoteluri”, a spus ministrul, pentru ca ulterior să infirme.
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.