Negocierile Real Madrid – Chivu, suspendate

Negocierile Real Madrid – Chivu, suspendate

0 73


Transferul lui Chivu de la AS Roma se dovedeste a fi dificil. Dupa ce jucatorul a fost initial disputat de Internazionale Milano si Real Madrid, acesta din urma a ramas singura in cursa ca urmare a retragerii lui Inter.


Oferta facuta de madrileni atat catre AS Roma cat si catre jucator a fost deosebit de tentanta: clubul urma sa castige 18 milioane de euro plus incasarile de la doua amicale dintre Real si AS Roma, iar jucatorul roman urma sa primeasca un salariu annual de 4,5 milioane de euro. Chivu a fost insa nemultumit de propunere, pretinzand 5 milioane de euro, ceea ce a atras dupa sine o stopare a negocierilor.


Pre?edintele lui Real Madrid, Ramon Calderon a recunoscut c? transferul lui Chivu a ajuns ?ntr-un oarecare impas, datorita pretentiilor jucatorului, care sunt peste ceea ce clubul madrilen se astepta.


Daca in negocierile cu Real Chivu si impresarii sai au fost foarte pretentiosi, se zvoneste ca nu au acelasi comportament fata de o posibila colaborare cu FC Barcelona. “Banii ne intereseaz? mult, evident, dar ?i proiectul sportiv de la FC Barcelona”, ar fi declarat Chivu si impresarul Giovanni Becali.


Dar dupa ritmul in care se schimba negociatorii, sunt semne ca jucatorul roman ar putea sa mai petreaca inca un sezon la AS Roma.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.