Negocieri Tariceanu-Boc?

Negocieri Tariceanu-Boc?

0 108

Surse din Alianta DA au declarat ca sefii celor doua partide, Calin Popescu Tariceanu si Emil Boc, au au avut o convorbire telefonica, vineri seara, in care au stabilit cateva reguli pentru ca Alianta sa poata functiona in continuare. Astfel, acestia s-au inteles ca PNL sa nu elimine PD din Guvern, in cazul unei restructurari guvernamentale, democratii sa nu voteze motiunea de cenzura, iar liberalii sa nu dea vot la suspendarea presedintelui, pentru continuarea actualei guvernari.


Sursele spun ca cei doi au discutat despre acceptarea de catre PD a unei posibile variante de lista comuna PNL-PD la alegerile pentru Parlamentul European, care vor avea loc in toamna. Liderul liberal si cel democrat au mai luat in discutie si subiectul unui posibil pact de neagresiune intre PNL si PD, in cazul in care Executivul actual va rezista motiunii de cenzura.


Boc a transmis deja mesajul presedintelui PNL catre o parte dintre membrii conducerii PD, iar Tariceanu a convocat, duminica seara, mai multi lideri liberali la o discutie pe tema restructurarii Guvernului.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.