Negocieri intense pentru majoritatile in CL si CJ la Brasov

Negocieri intense pentru majoritatile in CL si CJ la Brasov

0 487

Partidele care au obtinut cele mai multe mandate cauta parteneri pentru a forma aliante. Indiferent cu cine se vor face majoritatile important este ca proiectele importante pentru Brasov sa ramana prioritati cred liderii PNL si PSD. Conform legii, constituirea consiliilor locale si a Consiliului Judetean se va face in maximum 20 de zile de la data desfasurarii alegerilor

Au inceput negocierile pentru formarea majoritatilor in consiliul local Brasov si la Consiliul Judetean! Partidele care au obtinut cele mai multe mandate cauta parteneri pentru a forma aliante. Indiferent cu cine se vor face majoritatile important este ca proiectele importante pentru Brasov sa ramana prioritati cred liderii PNL si PSD. Conform legii, constituirea consiliilor locale si a Consiliului Judetean se va face in maximum 20 de zile de la data desfasurarii alegerilor.
Spre deosebire de anii trecuti, presedintele Consiliului Judetean se va alege dintre consilierii validati, prin votul secret al consilierilor judeteni. In acelasi mod vor fi alesi si cei doi vicepresedinti ai forului deliberativ judetean.
Cum nici o formatiune politica nu a reusit sa formeze majoritate, PNLsi PSD au inceput necj3gocierile.
Potrivit lui Mihai Vestea, copresedinte PNL Brasov, liberalii se vor indrepta catre formatiunile de dreapta dar in ceea ce priveste functionarea consiliului judetean vor incerca sa lucreze cu toata lumea, pentru a finaliza proiecte importante pentru judet.
Si PSD incearca sa atraga cat mai multi consilieri de partea sa: la fel ca si principalii competitori electorali, social democratii considera ca importante sunt proiectele pe care le vor sustine si mai putin cine pe cine va sprijini.
La alegerile de duminica PNL a obtinut 10 din cele 27 de mandate de consilieri locali si 16 din cele 35 de consilieri judeteni. PSD are 8 mandate la consiliul local si 11 la Consiliul Judetean.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.