Necazurile lui Cancescu

Necazurile lui Cancescu

0 174

Liberalul Aristotel Cancescu se plange, mai nou, ca este victima unor comploturi ale PD-L.
Fata de aceste afirmatii presedintelui Consiliului Judetean Brasov, replica prim-vicepresedintele filialei democrat-liberale brasovene, Dragos David, este ca acuzatiile sunt gratuite si nefondate, David cerand dovezi concrete.
Presedintele Consiliului Judetean Brasov, liberalul Aristotel Cancescu, a reclamat, intr-o conferinta de presa, faptul ca nu a fost invitat la o reuniune a reprezentantilor din Regiunea de Dezvoltare 7 Centru, convocata recent de ministrul Dezvoltarii, Vasile Blaga.

„S-a incercat o combinatie politica in favoarea unor comunitati maghiare. Primarul George Scripcaru nu este strain de ceea ce s-a petrecut. Am regretul ca ministrul Blaga se preteaza la a se comporta ca intr-un stat militienesc si sa faca politie politica.”, a precizat Cancescu.

El a mai aratat ca la dezbaterile in cauza, pe tema promovarii unor proiecte cu finantare europeana, au participat trei reprezentanti UDMR, unul de la Forumul German si altul de la PD-L, „pe mine ‘uitându-ma’, desi Brasovul este unul dintre cele mai importante judeþe din ADR 7 Centru in privinta accesarii de fonduri europene”.
Nu inteleg la ce altceva se astepta liberalul Cancescu din partea democrat-liberalului Scripcaru, stiut fiind ca cei doi se au ca pisica si cainele, pe moment Scripcaru si partidul lui fiind deasupra. Ca nu va tine o vesnicie este altceva, dar pana atunci stai si rabda, nea Aristotel!

Presedintele CJ Braºov, care prezideazã si filiala PNL s-a declarat revoltat de afirmatiile ministrului Blaga, potrivit carora „in Romania sunt cu adevarat partide PD-L, PSD si UDMR, iar restul sunt mai mult cluburi politice” si a tinut sa-i readuca aminte ministrului Dezvoltarii ca „in urma cu cinci ani PD-L avea 7% si se milogea de noi, PNL, sa intram intr-o alianta pentru a avea identitate, fiindca era un partid pe nicaieri. Oricum, din cate s-a dovedit, PD-L nu face altceva decat sa-si devoreze partenerii. Dupa ce PD-L nu va mai fi la guvernare, iar Traian Basescu nu va mai iesi presedinte, in doua luni nu vor mai fi nici macar club politic, cel mult… bordel.”
Bine, ca PD-L-ul este si acuma un bordel este de necontestat, dar Cancescu trebuie sa inteleaga de ce, pe langa PSD, Blaga pune UDMR-ul la socoteala. Cu aceasta pseudoformatie politica se pot face combinatii cum nu se intampla nici la cele mai convingatoare case de randevu, nu se stie?.

Pe de alta parte, Cancescu a sustinut ca primarul George Scripcaru ar fi facut demersuri pentru a bloca finantarile pentru localitatile cu primari liberali care se afla in parteneriatul pentru regionalizarea sistemului de apa-canal din judet.
„Banii ajung la reprezentantii PD-L. Primarul are tot felul de actiuni si atitudini dictatoriale, dar eu nu voi accepta niciodata demersuri prin care, desi merita, unele localitati sa nu primeasca bani. Un exemplu ar fi Primaria Sanpetru, care trebuia sa acceseze niste fonduri, dar care este vizata sa fie schimbata cu o alta localitate, al carei primar este pedelist”, a concluzionat Cancescu

Referitor la reclamatiile presedintelui CJ Brasov, prim-vicepresedintele filialei PD-L, Dragos David, a comentat ca „domnul. Cancescu a ajuns la o varsta la care ar trebui sa depene amintiri, nu sa inventeze tot felul de comploturi si persecutii. Nu pot fi blocate finantari sau proiecte agreate spre alocare de fonduri. Stie oricine din administratie acest lucru. Apoi, indiferent de culoarea politica sau de pozitia intr-un partid nu poate nimeni sa influenteze un ministru. Sunt acuzatii gratuite si nefondate. Domnul. Cancescu spune si ne ameninta de ani buni ca are dovezi si acte. Sa le prezinte si apoi stam de vorba. Oricum, domnia sa lanseaza calomnii si apoi se mira ca primeste replica.”

Nu ca mi-ar fi drag Cancescu, dar mi-e mai simpatic decat Scripcaru si toata gasca pedelista, care intr-adevar taie si spanzura dupa bunul plac, bagand bani unde vor ei. In acest sens, sa nu uitam piedicile puse mai ales in privinta viitorului aeroport, dar si a spitalului de la Harman, ca sa dau numai aceste doua exemple, mai cunoscute.
Sa speram ca balciul se va termina odata ca caderea tartorului principal, Traian Basescu.

Dan Bota

.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.