Nebunie in Italia

Nebunie in Italia

0 85

Curata nebunie se petrece la cei care au bani si nu mai au ce sa faca cu ei, chiar daca lumea se afla in pragul unei crize mondiale de cativa ani.
Astfel nebunia de care vorbim se petrece in Italia, acolo unde preÅŸedintele lui Juventus, Andrea Agnelli, a anuntat zilele trecute ca acesta va fi ultimul sezon al lui Alessandro Del Piero in tricoul Batranei Doamne, fotbalistul urmand sa se retraga din activitate. Insa la auzul unei asemnea vesti ofertele au inceput sa curga pe banda rulanta.

Decarul juventin a primit imediat propuneri de a mai juca macar un an din Anglia si ElveÅ£ia, insa Del Piero nu a dat deocamdata niciun raspuns in ceea ce priveste viitorul sau. Acestea nu au fost insa singurele oferte pe care le-a primit legenda lui Juventus, cea mai surprinzatoare venind de la „colectionara de veterani”, rivala AC Milan.

Silvio Berlusconi este interesat de transferul celui care este considerat unul dintre cei mai mari atacanti din istoria Italiei, iar o tentativa de a-l transfera pe Del Piero chiar din luna ianuarie nu este exclusa, conform presei din Peninsula.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.