Neagoe acuza „japca generalizata a banilor publici”!

Neagoe acuza „japca generalizata a banilor publici”!

0 128

„Asistam la o japca generalizata a banilor publici” sustine senatorul PSD Otilian Neagoe, referindu-se la modalitatea in care sunt cheltuite fondurile din muncipiul Brasov. Parlamentarul spune ca la nivelul conducerii Primariei, nu exista o preocupare pentru dezvoltarea mediului de afaceri si salvarea marilor societati brasovene. Neagoe a avansat ideea ca, pe viitor, accesarea de credite de catre Primaria Brasov sa se faca ulterior unor referendumuri, prin care cetatenii sa-si exprime optiunea privind oportunitatea indatorarii sau nu a bugetului local.
„Este important sa aflam daca brasovenii sunt de acord cu aceste credite, spre exemplu daca vor ca in viitorul apropiat sa se acceseze un nou imprumut de 30 de milioane de euro. Nu este drept ca persoane care conduc temporar acest oras sa poata cheltui bugetul fara acord, fara consultare, fara sa anunte prioritati de investitii, sume de milioane de euro”, a amai precizat Neagoe.


In replica, primarul George Scripcaru ?sustine ca toate demersurile legale privind accesarea de credite s-au efectuat dupa organizarea unor dezbateri publice, au indeplinit anumite conditii, pe proiecte si programe bine determinate si pentru investitii de amploare.


M.O.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.