Ne trimit inapoi tiganii, pastreaza prostituatele!

Ne trimit inapoi tiganii, pastreaza prostituatele!

0 114

Urmare a scandalului Reggiano, carabinierii italiani aresteaza pe capete romani infractori, in majoritate tigani si ni-i trimit inapoi acasa. In categoria romanilor vanati pentru expulzare nu se numara insa si prostituatele romance. Comitetul Provincial pentru Ordine Publica din Pescara a decis ca fetele sa ramana in Italia, motivand ca s-au integrat in comunitatea provinciei.


Decizia?pentru pastrarea fetitelor s-a luat nu oricum, ci cu unanimitate de voturi, lasand conducerea carabinierilor, care doreau expluzarea prostituatelor, cu buzele umflate.


Prefectul Fulvio Rocco a declarat ca nu este de acord cu ceea ce doreste comandantului carabinierilor. “Nu am intalnit conditiile prevazute de actul normativ, nu exista motivele de siguranta publica despre care se vorbeste in decret, din moment ce, in Italia, prostitutia nu este considerata o infractiune”, a spus el.


Carabinierii din Montesilvano retinusera ?pe faleza dintre Montesilvano si Cita Sant Angelo, 11 prostituate pe care doreau sa ni le trimita inapoi in tara. Dar fetele au acte in regula, prostitutia nu e un delict la ei, o fi probabil vreo meserie cu diploma, iar italienii se pare ca incep sa constientizeze ce pierd!


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.