„Ne cerem scuze pentru mizeriile prin care treceţi!”

„Ne cerem scuze pentru mizeriile prin care treceţi!”

1 172

Administratorii Castelului Bran se solidarizează cu calvarul turiştilor care străbat DN73 tronsonul Râşnov-Braşov

Administratorii Castelului Bran se solidarizează cu calvarul turiştilor care străbat DN73 tronsonul Râşnov-Braşov. „Ne cerem scuze pentru toate mizeriile prin care trebuie să treceţi, ca să vă puteţi bucura de un sfârşit de săptămână binemeritat la munte” este mesajul managementului castelului pentru şoferilor.
Pe o porțiune de opt kilometri, aceştia sunt nevoiți să oprească la șase semafoare montate pe marginea șoselei, pe care nu se vede nici picior de muncitor.
Reprezentanții CNAIR le transmit şi ei firmelor care execută lucrările că vor fi penalizate dacă nu finalizează şoseaua până în iulie anul viitor.
De doi ani problema drumului de coșmar îi afectează pe proprietarii de pensiuni din Bran și pe administratorii restaurantelor.

Cei mai revoltati sunt insă şoferii și turiștii.
Şi conducerea Castelului Bran este nemulțumită de starea jalnică a drumului. „Ne cerem scuze pentru toate mizeriile prin care trebuie să treceţi, ca să vă puteţi bucura de un sfârşit de săptămână binemeritat la munte”, este mesajul pe care îl transmit administratorii Castelului Braşov turiştilor care vor să viziteze acest obiectiv plin de legende şi întreaga zonă agroturistică.
Potrivit Bogdanei Balmuș, PR manager Castelul Bran, cei peste 1 milion de vizitatori care vin la Castelul Bran sunt consumatorii de servicii cazare, restaurant transport; toate acestea se pierd pentru că ei pierd mult prea mult timp în trafic.
Reprezentanții CNAIR anunță că termenul de finalizare al lucrărilor pe tronsonul Râșnov – Bran a fost decalat până în luna iulie 2019.
Întârzierile au fost provocate de mai multe acorduri de mediu sau de autorizații de construcții, spune Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR, care spune ca firmei care face lucrările i s-a acordat extensie de timp până anul viitor în luna iulie. În cazul în care nu va finaliza și va continua cu această situație, va fi penalizat.

Restricţiile de pe DN73 urmează să fie ridicate după data de 15 noiembrie, când constructorul are obligaţia de a preda circulaţiei drumul fără să mai existe semafoare, chiar dacă lucrările nu vor fi definitivate. Pe durata sezonului rece drumarii braşovenii trebuie să poată desfăşura activitatea de deszăpezire pe toate drumurile din județ.

Vifor Rotar

COMENTARII

  1. Ar fi foarte interesanta o analiza CINSTITA asupra transferului
    proprietatii Cstelului catre niste stranepoti ai Reginei Maria!
    La mijloc au fost Cancescu si un fost ministru liberal,un oarecare Iorgulescu
    care s-a dat la fund…

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.