Naționala U 21 de fotbal a României, întâmpinată de sute de suporteri,...

Naționala U 21 de fotbal a României, întâmpinată de sute de suporteri, la întoarcerea de la Campionatul European

0 136

Echipa de fotbal Tineret a României s-a întors noaptea trecută din Italia, după eliminarea de la EURO 2019. Avionul care i-a transportat pe tricolori a aterizat pe aeroportul Henri Coandă în jurul orei 1,30, iar sute de suporteri i-au aşteptat pe Puşcaş și compania la revenirea în ţară. Cu jumătate de oră înainte ca tricolorii să aterizeze, pe drumul spre Terminalul Sosiri se formase o coadă impresionantă. Băieţii antrenaţi de Mirel Rădoi au fost aplaudați cu multă căldură. Fluturând steaguri tricolore, suporterii i-au aplaudat şi au scandat în mai multe rânduri „Sântem mândri de voi!” şi „România”.
Vizibil emoţionaţi, unii dintre ei cu lacrimi în ochi, fotbaliştii au cântat alături de fani „România ale, România ale, hop-hop-hop”, celebrul repertoriu care a acompaniat fiecare succes al „tricolorilor mici” de la Campionatul European găzduit de Italia şi San Marino. Tricolorii mici au reușit o performanță de excepție, obținând calificarea în semifinalele Campionatului European de fotbal tineret și, implicit, la Jocurile Olimpice din 2020.

România nu a mai participat la Jocurile Olimpice din 1964, când selecţionata noastră ajunge în sferturile de finală. Aceasta va fi a patra participare a României în turneul olimpic de fotbal, după ediţiile din 1924, 1952, 1964.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.