Naţionala lui Tata Puiu e şchioapă rău: România a fost învinsă de...

Naţionala lui Tata Puiu e şchioapă rău: România a fost învinsă de Ucraina !

0 298

Naționala de fotbal a României a efectuat o repetiţie nereuşită, pentru EURO. Echipa noastră fost învinsă de formația Ucrainei, cu scorul de 4-3 (1-1), pe Stadionul Olimpic din Torino…T
ricolorii au pierdut lamentabil un meci pe care l-au început bine, dar au încasat trei goluri în primul sfert de oră din repriză secundă, repetând evoluția din partida cu RD Congo (1-1), când au făcut o primă repriză bună și o a doar slabă.
De remarcat că după o primă repriză bună cu Ucraina, echipa noastră a fost de nerecunoscut după pauză, când a încasat rapid trei goluri, scorul devenind 1-4! Gabriel Torje (23), Denis Alibec (75) și Nicolae Stanciu (85) au înscris pentru România, iar Roman Zozulia (44), Aleksandr Zincenko (49), Evgheni Konoplianka (55) și Andrei Iarmolenko (59) au punctat pentru Ucraina. Iordănescu PUIU
Noroc cu evoluţia modestă a portarului Ucrainei, care a încasat cel puţin două goluri foarte uşor…
România, care va juca la EURO 2016 contra Franței (10 iunie), Elveției (15 iunie) și Albaniei (19 iunie), va mai disputa un meci de pregătire pentru turneul final din Franța, pe 3 iunie, la București, cu Georgia.
Până atunci, pe 31 mai, selecționerul Iordănescu trebuie să anunțe lotul definitiv de 23 de jucători, ceea ce înseamnă să renunțe la cinci fotbaliști din lotul convocat pentru turneul din Italia și pentru partida cu Georgia.
România: Ciprian Tătărușanu – Alexandru Mățel, Vlad Chiricheș (căpitan), Dragoș Grigore, Steliano Filip (Răzvan Raț, 46) – Andrei Prepeliță ( Ovidiu Hoban, 60), Mihai Pintilii – Gabriel Torje (Adrian Popa, 70), Lucian Sânmărtean (Alexandru Maxim, 58), Bogdan Stancu (Nicolae Stanciu, 79) – Claudiu Keșeru (Denis Alibec, 58). Selecționer: Anghel Iordănescu.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.