Naționala de hochei se pregătește la Brașov, în perspectiva Campionatului Mondial

Naționala de hochei se pregătește la Brașov, în perspectiva Campionatului Mondial

0 42

În perioada 3-8 mai la Ljublijana, Slovenia, va avea loc Campionatul Mondial de hochei, seniori, Divizia I, Grupa A. Participantă la întreceri, naționala României va lupta pentru menținerea în cel de-al doilea eșalon valoric al hocheiului mondial cu reprezentativele Sloveniei, Coreei de Sud, Ungariaei și Lituaniei. Până la plecarea spre Campionatul Mondial, echipa națională sub comanda slovenului Julius Penzes, Nelu Alexe si Atilla Gog,a se pregătește în această perioadă pe gheața Patinoarului Olimpic Brașov. Tricolorii sunt extrem de optimiști înaintea acestor partide și țintesc chiar o promovare istorică din grupă.

România poate beneficia de o conjunctură favorabilă în Slovenia, după ce Austria și Franța au fost deja promovate în prima divizie, în locul naționalelor din Rusia și Belarus, astfel că misiunea tricolorilor pare mai ușoară. Programul meciurilor României în cadrul Campionatului Mondial din Slovenia va fi următorul:

 Pe 4 mai ora 19.00, România – Slovenia, pe 5 mai, ora 16.30, România – Coreea de Sud, pe  7 mai, ora 16.30,  România – Lituania, la 8 mai, ora 16,30, România – Ungaria.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.