Nationala de handbal masculin a Romaniei are un nou antrenor

Nationala de handbal masculin a Romaniei are un nou antrenor

0 65

Consiliul de Administratie al Federatiei Romane de Handbal s-a intrunit la Piatra Neamt, acolo unde cu 8 voturi pentru, 3 impotriva si 2 abtineri, ca antrenor principal al echipei nationale de handbal masculin, a fost ales tehnicianul formatiei UCM Resita, Aihan Omer.

Acesta s-a aratat foarte suprins de rezultatul votului, la care – dupa cum a recunoscut – nu se astepta sub nicio forma.
„Cred ca a fost bun votul secret si democratic, pentru ca la un vot public altfel poate stateau lucrurile. Fata in fata cu ceilalti poate faci anumite gesturi sau spui anumite lucruri din complezenta, insa pe hartie fiecare a scris ce a crezut si a simtit el”, a declarat Aihan Omer, care a martusit ca, pe langa CV-ul care il recomanda pentru postul de selectioner, un aport important l-a reprezentat si presa, care l-a sustinut serios in acest sens.
„Am fost surprins ca am castigat, am crezut ca Vasile Stanga are mai multi simpatizanti in Consiliul de Administratie al federatiei”, a declarat Aihan Omer, noul selectioner al nationalei masculine de handbal a Romaniei.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.